Sayfa 545/694 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 5546 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1. midas önermem.

mis gibi ibkr var.

ibkr böyle imkanlar varken midasın yüzüne bakılmaz.

ancak ibkr kendi sıkıntıları da var.

yarın bir gün allah göstermesin bizlerin yurtdışındaki varlıklarımız menkullerimiz el konma dondurulma olursa ibkr hisseler de uçar

2.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    midas önermem.

mis gibi ibkr var.

ibkr böyle imkanlar varken midasın yüzüne bakılmaz.

ancak ibkr kendi sıkıntıları da var.

yarın bir gün allah göstermesin bizlerin yurtdışındaki varlıklarımız menkullerimiz el konma dondurulma olursa ibkr hisseler de uçar
    Yunan ile sıcak çatışma başlarsa, çatışma başladığı anda tüymek lazım. Mümkün değil bizim lehimize karar alamazlar.

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yunan ile sıcak çatışma başlarsa, çatışma başladığı anda tüymek lazım. Mümkün değil bizim lehimize karar alamazlar.

ytd
    Kimsenin gücü Türkiye ayarında bir ülkeyle boy ölçüşmeye yetmez. Dünya kurtlar sofrası Sen mücadele edersin bir bakmışsın Çin dünyaya hakim olmuş.
    İngiltere iki dünya savaşını kazandı ama dünyayı kaybetti.
    Bizim tek kaygımız şu gri liste benzeri kararlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

ytd
    Midas ve IBKR eşit dağılım portföy kurtarır
    Tek sıkıntı gri liste (TC kimliği) ve global savaş riski.
    --
    IBKR global olduğu için Midas ile yarıştıramam. Midas, Start-up aşamasında henüz. Komisyon ve 10 banka ile anlaşmalı olması en büyük artısı. Bu arada IBKR'nin mobilde 3 farklı uygulaması var. Kısaca yeni hesap açacaklar, bu iki kurum dışına bulaşmamalıdır. bilginize.
    --
    ABD hisselerinde takas yok deniyor, hayır var T+2. bilginize, ( Midas zaten takas ve işlem hizmetini Alpaca securities üzerinden alıyor, aracının aracısı durumu denilebilir)
    https://www.investopedia.com/terms/s...ent_period.asp
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    2-3 hafta önce spk bülteninde bist başvurusu yayınlandı.
    Bahsettiginiz bulteni inceledim kismi yetkili araci kurum lisansi da alinmis. Sermaye yeterliligi olmasina ragmen genis yetkili araci kurum olmak istememis. Ya istenen ek sartlari (spk lisansli personel, risk birimi vb.) saglamak zor geliyor ya da portfoy araciligi (alim-satimda taraf olmak) faaliyetinde bulunmak istemiyorlar.
    Tum Bist hisselerine islem yaptirmalarini beklerim. Ama su durumda bist30 gibi kisitli hisse ile Deniz Yatirim uzerinden islem yapacaklar hissi uyandiriyor bende.

6.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Midas ve IBKR eşit dağılım portföy kurtarır
    Tek sıkıntı gri liste (TC kimliği) ve global savaş riski.
    --
    IBKR global olduğu için Midas ile yarıştıramam. Midas, Start-up aşamasında henüz. Komisyon ve 10 banka ile anlaşmalı olması en büyük artısı. Bu arada IBKR'nin mobilde 3 farklı uygulaması var. Kısaca yeni hesap açacaklar, bu iki kurum dışına bulaşmamalıdır. bilginize.
    --
    ABD hisselerinde takas yok deniyor, hayır var T+2. bilginize, ( Midas zaten takas ve işlem hizmetini Alpaca securities üzerinden alıyor, aracının aracısı durumu denilebilir)
    https://www.investopedia.com/terms/s...ent_period.asp
    Siz hangisini kullanıyorsunuz. Ben yeni fark ettim diğer ikisini

7.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Kimsenin gücü Türkiye ayarında bir ülkeyle boy ölçüşmeye yetmez. Dünya kurtlar sofrası Sen mücadele edersin bir bakmışsın Çin dünyaya hakim olmuş.
    İngiltere iki dünya savaşını kazandı ama dünyayı kaybetti.
    Bizim tek kaygımız şu gri liste benzeri kararlar.

Benim mesajım ile bu mesajın ne alakası var çözemedim.

Yeniden yazıyorum: Savaş durumları yaklaşırsa ikbr'den tüymek lazım çünkü ABD merkezli bir şirket ve Rusların başına ne geldiyse bizim başımıza da aynısı gelir global ortamlarda.

Yunan'a karşı bizi savunan bir tane batı ülkesi çıkmaz. Belki İngiltere çıkar bir tek. Onlar da ne ayak anlayamadım.

Bizimle boy ölçüşme falan filan bunlar ile hiçbir alakası yok attığım mesajın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Siz hangisini kullanıyorsunuz. Ben yeni fark ettim diğer ikisini

Son düzenleme : Trade Shark; 15-06-2022 saat: 10:48.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 545/694 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •