-

Originally Posted by
EGEDUK
Dizel demiş zaten, benzin kapağı içinde hayvan gibi motorin yazıyor. Karttan ödemek için arabanın başından ayrılmış. Pompacı kafasına göre kurşunsuz koymuş.
Demek ki doğru pompa deliğe girene kadar beklemek lazım.
ne işlem yapmışlar arkadaşın başına geldiğinde şimdi çekici çağırıyorum arabayı servise çektiriyorum. depoyu temizliyorlar tüm masrafıda siz karşılıyorsunuz demiş.
adamlar hepsini ödemiş
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Bu 17.31 tam bi kale yıkılmıyor yıkıldı mı önünde bişey kalmıyor direk 18.69
bakıyoruz.....
17.3169 takibimizde
bir halt olacağı yok.
-
bence fedin dünkü kararından sonra karıncanın belini incitmeden borsaya verirken kurbağayı ürkütmeden doları götürecekler
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
bakıyoruz.....
17.3169 takibimizde
Bu seviyenin ne kadar önemli olduğunu canlı olarak izliyoruz.
Diğer taraftan FED faizi 0,75 attırmış ortalık yangın yeri, Şerro 17,3169 çekiyor.
-

Originally Posted by
ayhan53
bunrda pompanın bokunu çıkardı
tamam pompalayın ama haftada 2 yi geçmesin
O pompanın ucu ve gerisi birilerine iyi gireceğe benziyor bu gidişle,yani devamlı bize sokmaya çalışırlarken,kendilerini göz ardı ediyorlar
-

Originally Posted by
EGEDUK
Diğer taraftan FED faizi 0,75 attırmış ortalık yangın yeri, Şerro 17,3169 çekiyor.
Hemen etki yapmaz,onca alıştırıp kendisine bir yer edinmesi lazım,geriden örnek fed için,her artırımda kademeli olarak devamlı yoluna devam etmiş.
-

Originally Posted by
EGEDUK
DXY yi ve MB politika faizini önemsizleştirdik üstadım biraz ekonomi takip edin 
onların doları varsa...
dolar dolsa nolur dolmasa ne olur ... gibi veciz ifadelerimiz de var.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri