Sayfa 157/784 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    inanın hiçbir faydası olmuyor. söylediğiniz kişiler bu şirketin sahibinin garipleri. onlar kendilerine emridilen haricinde hiçbir şey söyleyemezler size. bu iş defalarca yapıldı. yorulmayın boşuna. ben size yapacğaınız şeyi söyleyeyim. büyük bir siyasi otorite bulmak. bunu bir şekilde maliye bakanının ekonomi bakanın hemde cumhurbaşkanının önüne sunanın ellerinden öperim. şirketin halka açılma değeri bu. giderleri diğer şirketlerin 3-4 katı. verdiği reklamlar bunlar. aldığı arsalar bunlar. şu an ki değeri bu... bunun haricinde ne yapsanı z fayda etmiyor inanın. spk diye bir kurum olmadığından ondan bahsetmedim bile. SPK isimli kurum tataimyle yeniden yapılandırılıp SEC gibi çok ciddi bir kurum haline getirilmelidir. memlekete hiçbir faydası yok bu kurumun. içindeki uzmanların hayali amerikaya gidip master yapıp gderleri devlete geçirmektir. sabahtan akşama kadar boş boş otururlar. tüm kararlar tepe yönetim tarafından alınır.
    Haklısın, bugünde Bizim menkul çakıyor. Amazing yaaa

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bizim menkul, 3 ayda, 19 milyon lot mal verdiler.

3.  Alıntı Originally Posted by fchopen Yazıyı Oku
    inanın hiçbir faydası olmuyor. söylediğiniz kişiler bu şirketin sahibinin garipleri. onlar kendilerine emridilen haricinde hiçbir şey söyleyemezler size. bu iş defalarca yapıldı. yorulmayın boşuna. ben size yapacğaınız şeyi söyleyeyim. büyük bir siyasi otorite bulmak. bunu bir şekilde maliye bakanının ekonomi bakanın hemde cumhurbaşkanının önüne sunanın ellerinden öperim. şirketin halka açılma değeri bu. giderleri diğer şirketlerin 3-4 katı. verdiği reklamlar bunlar. aldığı arsalar bunlar. şu an ki değeri bu... bunun haricinde ne yapsanı z fayda etmiyor inanın. spk diye bir kurum olmadığından ondan bahsetmedim bile. SPK isimli kurum tataimyle yeniden yapılandırılıp SEC gibi çok ciddi bir kurum haline getirilmelidir. memlekete hiçbir faydası yok bu kurumun. içindeki uzmanların hayali amerikaya gidip master yapıp gderleri devlete geçirmektir. sabahtan akşama kadar boş boş otururlar. tüm kararlar tepe yönetim tarafından alınır.
    Agzına saglık
    Ne güzel özetlemişsin olayı
    sana helal olsun
    olay bu dur
    insanlar bunu bilmiyor
    spk diye birşey var zanetiyorlar.
    o nunu icin bizim borsa gelişmiyor
    5 hisenin etrafında dönüyor
    sagol yüregine saglık y.t.d

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. borsa 101 bin.. sngyo 0,69...artık söyleyecek söz kalmadı ki ne diyeyim..

5.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Agzına saglık
    Ne güzel özetlemişsin olayı
    sana helal olsun
    olay bu dur
    insanlar bunu bilmiyor
    spk diye birşey var zanetiyorlar.
    o nunu icin bizim borsa gelişmiyor
    5 hisenin etrafında dönüyor
    sagol yüregine saglık y.t.d

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şu endekste, bu fiyat, bırak borsayı, git evinde yat[emoji7]

6. Bu hisseyi alanlar, ne durumda, mutlular galiba.. Heheheh

7. bu investör nerde ne toplantıya gitmiş ne de ortalıkta bu adam patronun adamı olmalı 2 yıl burda satmam satılmaz diye bas bas bağırdı en olmaz zamanda yok oldu çakal investör , ya çakalsın ya patron köpeğisin yani 2 seçeneğin var

8.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Yok be kardeş 0,82 mağduruyum [emoji3]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ömer öcal 76 model sen de burdan ekmek yedin bayaaa

Sayfa 157/784 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz