Standartları yükseltmeyelim lütfen,bizzz asgari ücrete zam gelmeden 400 lt benzin alırken,zam geldikten sonra 150 lt yi alkışlayan bir toplumuz,istasyon sahibi abi ne derse o...
Şaka bir yana,eğer ciddi bir arıza olursa kasko onuda karşılıyor(ikame araç 24 saatten uzun tamir süresi) hukuki boyutunu onlar arasında halletsin bi zahmet...
2-3 haftada bir Marmaray kullanmak zorunda kalıyorum .
Her zaman bir arızadan dolayı balık istifi oluyor . Uzun süre bekleme vs
Acaba fazla elektrik gitmesin diye arızalı mı diyorlar diye düşünmüyor değilim
Kaskonun yanlış yakıttan dolayı oluşan hasarı karşıladığını ben bilmiyorum veya zannetmiyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Benim kaskoda 1000tl çoğununda okadardır anca söktak işciliğe yeter bugünlerde
Yanlış Akaryakıt Dolumu Teminatı Yıllık Azami 1.000,00 TL
YANLIŞ AKARYAKIT DOLUMU KLOZU Sigortalı aracın yetkili akaryakıt servis istasyonlarından akaryakıt alımı yaparken, pompacının yakıt ikmali sırasında kasıtlı veya kusurlu olarak yanlış yakıt vermesi sonucu sigortalı aracın maruz kalacağı mekanik zararlar ve masraflar olay başına ve yıllık 1.000 TL ile teminat altına alınmıştır. Sigortalının bu tazminata hak kazanabilmesi için hatalı doluma ilişkin akaryakıt faturasının, akaryakıt istasyonunun olayla ilgili beyanının ve ilgili aracın yetkili oto servislerinin ve uzmanlarının yanlış dolumu tespit eden raporlarının sigortacıya ibraz edilmesi gerekmektedir. Hileli akaryakıt nedeniyle meydana gelen zararlar ise teminat dışıdır.
Madem konu kaskodan açıldı ; uygun fiyatlı bir kasko firması tavsiyeniz var mı?tşk
Yer İmleri