Originally Posted by
winner1907
İnanın kaybeden arkadaşlar için üzgünüm ve ben demiştim demek istemezdim ama biliyorsunuz yazdım. Keşke yazdığım gibi olmasaydı ama durum ortada, her gün yok böyle ucuz böyle ucuz kaçacak kopacak çok yanıltıcı yazılar yazıldı, ona tepki olarak yazdım her seferinde taşlandım. Değerli arkadaşlar bir kez daha gemicilik sektörü en riskli sektör ve aslında tahta yapıcı da bunun farkında ama senelerdir hiç güven vermemiş şirkete şöyle uçacak böyle kaçacak çığırtkanlığıyla küçük yatırımcıyı çektiler. Daha da devam. Kimsenin aklına getirmedikleri ama ben dayanamayıp yazacağım, her krizde ilk, en uzun ve en şiddetli tepkiyi taşıma endekslerinin verdiği. Bir örnek vermek gerekirse 2008’de baltic dry index ne kadar düştü bileniniz var mı? Yoksa ben yazayım yüzde 96! Yanlış okumadanız dokuz değil doksanaltı!!!Yani bu senedin sahiplerinin riskini düşünmenizi tavsiye ederim. Hele ki türkiye ekonomik durumu ve şirket yönetiminin geçmişini hesaba kattığınızda bu şirket için 2,5 f/K bile çok yüksek bir kez daha. Senet sahiplerine geçmiş olsun, bir kez daha düşünmenizi öneririm, ben zararın neresinden dönülürse kardır lafını önemserim, çok güzel fırsat verecek gerçek holdingler var canınızı da sıkmayın. Sağlıcakla
Yer İmleri