Sayfa 199/425 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Senin amacın ne yaa...yükselen hisse var mı zaten...genel bir realizasyon ve düzeltme var...teknik olarak da bu düşüş de normal zaten..hatta teknige göre 3.90 da mümkün...o rakamı da biyerlerden atmıyorum senin gibi...aç bak anlıyorsan fibo 61.8 e....mesela ben oraya gelirse elimdeki kadar daha ekleme yapacağım...sıkıntı yok...bekleriz....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Senin amacın ne yaa...yükselen hisse var mı zaten...genel bir realizasyon ve düzeltme var...teknik olarak da bu düşüş de normal zaten..hatta teknige göre 3.90 da mümkün...o rakamı da biyerlerden atmıyorum senin gibi...aç bak anlıyorsan fibo 61.8 e....mesela ben oraya gelirse elimdeki kadar daha ekleme yapacağım...sıkıntı yok...bekleriz....

Şimdi de 3.90 altı olmaz YANILGISI başlatmayın, yetmedi mi?? Çoook altı da mümkün doğrusu…Daha da önemlisi, bekleriz diyorsun ya beklerken borsa 1 yükseldiğinde bu yerinde sayınca, borsa 1 düştüğünde bu 3 düşünce amacımı yine sorgular mısın?

3.  Alıntı Originally Posted by winner1907 Yazıyı Oku
    Şimdi de 3.90 altı olmaz YANILGISI başlatmayın, yetmedi mi?? Çoook altı da mümkün doğrusu�Daha da önemlisi, bekleriz diyorsun ya beklerken borsa 1 yükseldiğinde bu yerinde sayınca, borsa 1 düştüğünde bu 3 düşünce amacımı yine sorgular mısın?
    Tabii kiborsa bu herşey mümkün. Ama o dediğin olmayacak göreceksin...zira her malın bir asgari ederi vardır...bu şirketin bugünkü şu haliyle (bilanço karlilik doviz durumu navlunlarin durumu temel rasyoları teknik vs vs) ben mümkün görmüyorum....ayrica seni niye sorgulayayim bana ne senden...senin fikrin sana benim fikrim bana....

4.  Alıntı Originally Posted by hurolg Yazıyı Oku
    Tabii kiborsa bu herşey mümkün. Ama o dediğin olmayacak göreceksin...zira her malın bir asgari ederi vardır...bu şirketin bugünkü şu haliyle (bilanço karlilik doviz durumu navlunlarin durumu temel rasyoları teknik vs vs) ben mümkün görmüyorum....ayrica seni niye sorgulayayim bana ne senden...senin fikrin sana benim fikrim bana....

Olur olmaz kimse bilemez çünkü burası borsa. Tahtacı bile bilemez, aşağı getireceğim der ama çıkar bir fon alır malını, bunu kim bilebilir. Ama adam ısrarla kendi fikrini dikte ettirmeye çalışıyor. Eregl başlığında biri sırf bu nedenle 10 gün uzaklaştırma aldı ve bir sonraki hareketinde forumdan tamamen uzaklaştırılacak. Sizin cevap verdiğiniz kişi sadece Tuclk vs Gsdho’da yazan, son yazıları ise sadece Gsdho’da olan, insanlara Gsdho sattırmaya çalışan biri. Temel, teknik gerekçelerini sırala şunu bekliyorum de geç. Israrla kendi fikrini kabul ettirmeye çalışması nedeniyle kişiyi yönetime bildireceğim.

Bu forumda bu kişinin yaptığını normal bulan var mı acaba, daha ucuz holdingler varmış da falanmış. Yazsana onların başlığında o zaman, fikirlerini öğrenelim. Daha ucuz holding var o da Sahol, onun da hali ortada. Alark da Gsdho ile benzer ucuzlukta ama o çok başka bir konsept. Başka da ucuzlukta Gsdho ile kıyaslanabilecek holdingi bırak, banka/gyo falan hariç bir şirket bile yok. Geri alınmış payları da düşününce prospektif F/K 1.5 olmuş, hala boş boş konuşmalar, 1 olsun da malı oradan toplarız sıkıntı yok. Yatırım tavsiyesi olarak söylemiyorum ama bu hissede %20-25 pozisyondan fazlası sıkıntı. Çünkü hem tahtası garip hem de böyle garip adamlar sosyal medyada kaynıyor.

Yatırım tavsiyesi olmadan kendi fikrimi de yazayım, bu hissenin tarihi zirvesi 180 milyon dolar civarı piyasa değeri. 18 aylık müthiş nakit akışının/karlılığın, temettünün ve bedelsizin de etkisiyle 3. çeyrek bilançosu öncesi veya sonrası bu değere yakın bir piyasa değerini görebileceğimizi düşünüyorum. Bu da mevcut seviyelerden dolar bazlı olarak %70’e yakın kazanç demek. Bu beklentime rağmen (kendi adıma konuşuyorum) dönüş görmeden asla bu hissede alım yapmam. Nedeni de açık çünkü tahtası garip, başlığı ayrı garip. Ben daha önce sadece kötüleme amacıyla hissenette yazan birini görmedim. İnsanın beğendiği hiç mi hisse olmaz, eğer varsa onların başlıklarında hiç mi yazmaz.
    Son düzenleme : meteor78; 16-06-2022 saat: 21:15.

5. Düşecekse düşsün sanane .Elinde mal yoktur.Çünkü düşeceğini biliyorsun.Beni mi koruma görevi aldın.Eğer absürt bir yükselme olmazsa 2.çeyreği de beklerim,temettü ve bedelsiz de beklerim, alacak temeli iyi olan bir hisse olmazsa önümüzdeki yılın temettüsünü de beklerim.En geç 3 yılda dolar bazında kendini satın alıyorsa bu hisseden neden ayrılayım.üHızlı ve uzun bir çıkış olur da kar realizasyonu yaparsak iyi ama onu da beceremiyorum o halde beklemeliyim.Umarım uzun yıllar Ereğli gibi temettü veren bir şirket olursa başka şirket aramam.Yalnızca denizcilik karının yarısını temettü dağıtsa "finansal özgürlük" hesabı yapanlar doluşur burası.Öyle olmasını ve hiç satmamayı dilerim.

6. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, kovun bakalım ki sizin uçacak kaçacak söylemlerinize katılmayan kimse kalmasın başlıkta👍👍Hiç mi kaç kişinin günahına girdik diye düşünmüyorsunuz??? Beni attırın ki ortalık uçacak saldırıncılara kalsın. Garip ve yazık…

7. 2022’de resesyon bekleyen çok az. Ayrıca arz tarafından kaynaklı navlunları destekleyen unsur var. Bu nedenle denizcilik şirketleri ve uzmanlar navlunlarda olumlu görüşe sahipler. Kaç kez paylaştım bu forumda. Kaldı ki Gsdho’nun kasası dolar dolu olduğu için ve resesyonda da doların yönü yukarı olacağı için ekstra bir koruması da var. Bu nedenle diyorum ki borsada bu ucuzlukta ve bu tarzda başka bir hisse yok.

https://www.ft.com/content/53fcbbf1-...2-b0de432ed5a3

8. Ücretli içerik olduğundan sadece bir kez görülebiliyor, ekran resmini atayım. 2022’de resesyon bekleyen ekonomist sayısı 49’da 1 yani yaklaşık %2.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 199/425 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •