Sayfa 192/426 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

2. Şirketin her tarafı dolar dolu zebil gibi kar yazıyor hatırı sayılır temettü verecek yetmedi bedelsiz yapıyor endexten çok düşüyor tabii yersen,yersek...

3. "Kömür üretim maliyetleri artmasından kaynaklı kömür üretimi yapılamamaktadır. Kömür üretimi yapılmadığından 2. ve 3.Üniteler yakıt eksikliğinden dolayı servis harici edilmiştir."
    Silopi santralimiz birkaç gündür üretim yapamamaktadır.Görünür nedeni yukarıdadır.Kömür üretim maliyetleri bana mantıklı gelmedi.Acaba yerli kömür ile üreten santrallerin elektiriğini yerli ve milli olduğu için ucuza aldıklarından olabilir mi? bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    "Kömür üretim maliyetleri artmasından kaynaklı kömür üretimi yapılamamaktadır. Kömür üretimi yapılmadığından 2. ve 3.Üniteler yakıt eksikliğinden dolayı servis harici edilmiştir."
    Silopi santralimiz birkaç gündür üretim yapamamaktadır.Görünür nedeni yukarıdadır.Kömür üretim maliyetleri bana mantıklı gelmedi.Acaba yerli kömür ile üreten santrallerin elektiriğini yerli ve milli olduğu için ucuza aldıklarından olabilir mi? bilmiyorum
    Yerli kaynak kullanan santraller için kaynak bazlı tavan fiyat Nisan’da 1200 TL idi Mayıs’ta 12XY TL oldu. Maden senin, maliyetler üretimi azaltacak kadar nasıl arttı anlamak zor. Belki kaynak bazlı tavan fiyatın artırılması için bir hareket olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Bu hafta bizim endekslerde mini düzeltme oldu. Ama 8-9 bin dolarlık maliyetlere göre inanılmaz marja devam. Özellikle 3. çeyrek vadelilerin yüksek kalmaya devam etmesiyle sektör hisselerinde (dolar bazlı olarak) son 1 yılın en yüksek değerlerini gören denizcilik hisseleri bile var.

Supramax’ta,
    Haziran vadeli 30003 dolar
    3. çeyrek vadeli 29772 dolar
    Spot yaklaşık 29733 dolar

Handysize’da,
    Haziran vadeli 29375 dolar
    3. çeyrek vadeli 28833 dolar
    Spot yaklaşık 28710 dolar

Aşağıdaki iki tweette özetle şunu diyor: geçtiğimiz 18 ayda talepteki patlama kaynaklı güçlü kazançlar vardı, önümüzdeki 2 yılda bunun yerine gemi arzındaki kısıtlı büyüme kazançları destekleyecek.

https://twitter.com/drybulketf/statu...gvoajwpSF_RVzg

https://twitter.com/drybulketf/statu...gvoajwpSF_RVzg
    Geçen hafta perşembe durum yukarıdaki gibiydi, bu hafta düzeltme devam etti. 15 gün gecikmeli verilere göre ikinci çeyrek neredeyse bittiğinden bu bilgiler daha çok 3. çeyrek bilançosu için fikir verebilir.

Supramax,
    Temmuz vadeli 27329 dolar
    3. çeyrek vadeli 27129 dolar
    Spot 27798 dolar

Handysize,
    Temmuz vadeli 27088 dolar
    3. çeyrek vadeli 26729 dolar
    Spot 26450 dolar

6.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Yerli kaynak kullanan santraller için kaynak bazlı tavan fiyat Nisan’da 1200 TL idi Mayıs’ta 12XY TL oldu. Maden senin, maliyetler üretimi azaltacak kadar nasıl arttı anlamak zor. Belki kaynak bazlı tavan fiyatın artırılması için bir hareket olabilir.
    son zamanlarda benı rezıl eden en rezıl fırma maalesef turgut ve kan emıcıler basındayken senelerce altın bassa yıne durumu duzelmez dolar borclu sırketler yukarı gıderken kasa dolar olan adi şirket aşagı gıdıyor

7. Utanmasalar tban yaptirck..iki gunde yuzde 20 aşağı geldi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

8. Keşke yapsa da biraz daha alsak...yazdim zaten tabana yüklüce...ytd...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 192/426 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •