Nolur yapmayýn, tamam daha aðzýmý açmam, bir arkadaþ sordu sen kaçtan alýrsýn diye o yüzden yazdým. kimsenin hakkýna girmek o bu deðil aman ben dedim diye 3e gelince almayýn da 3e gelene kadar da satmayýn. BENÝM LAFIMLA HAREKET EDEN KESÝNLÝKLE OLMASIN!!!benim þahsi görüþüm bu, bütün kalbimle yazýyorum umarým para kazanmaya uðraþan buralarda yazý yazan emek veren herkes umarým beklediðinden de çok kazanýr, benim söylediklerim UMARIM YANLIÞ ÇIKAR, ÇIKADABÝLÝR ZATEN...umarým yanýlýyorum siz kendiniz araþtýrýn düþünün kendiniz karar verin, ne benim lafýmla ne uçacak kaçacakçýlarýn lafýyla deðil.LÜTFEN...GÖNÜLDEN çok kazançlar diliyorum, burasý BÝST zaten herþey olabilir gerçekten, kimi senet 1.5 f/k'da kalýr çok iyi temelle, kimi senet 128f/k'ya çýkar zararla...UMARIM ÇOK ÇOK KAZANIRSINIZ, BÜTÜN ÝÇTENLÝÐÝMLE SÖYLÜYORUM hayallerdeki gibi umarým çoooook artar bu senet de, belki de uçar kaçar gerçekten. vadenize bakýn, dünyaya bakýn, türkiyeye bakýn kendi ekonomik durumunuza bakýn, aklýselim karar verin.LÜTFEN. GSDHO'nun çoook artmasý hepinizin çok kazanmasý dileðiyle, verdiðim rahatsýzlýk için gerçekten özür dilerim....

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri