Devlete karşı hukuki süreç sıkıntılı olur.Elbet uğraşılabilir,ama sonuç alınır mı bence imkansız.Tl bazlı ödemede bence sıkıntı olmaz da o Tl ne işe yarar ,morotoryum ilan edilen ülkede devlet o borcun ne kadarına kesik atar belli olmaz.Size tavsiyem güney kıbrısta hükümetin bankadaki paranın hepsini ödememesi diye google da aratın bir devlet neler yapabilir fikir edinebilirsiniz.Güney kıbrıs rus oligarkların eurobondunu falan boşverin kemiksiz mevduat hesaplarına kesik attı,sade oligarklar değil tabi büyük çaplı parası olanların hepsinin parasını traşladı.
Özel sektör Eurobondları raporu:
https://news-files.foreks.com/attach...756_arapor.pdf
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
bunlara guvenilir mi? hsbc'nin usd faizi bindelerde...
bankaların usd faizlerini guncel takip edebileceğimiz bir forum / site var mı?
hangikredi pek guncel değil gibi, tek yol musteri temsilcileri ile gorusmek mi? en azında hedefteki en rekabetci 3'u bilsek...
fed faizi bile %1.75'ken ve eurobondlarda bu getiriler varken benim bankalar %0.3 ve %2 vermişler.
bir bankanın mevduatından eurobondu daha guvenlidir bence, tabi vade + min alıs tutarı + vergi konuları işin içine girince mevduat bazılarına eurobond'dan daha mantıklı gozukebilir.
Son düzenleme : ratso; 17-06-2022 saat: 21:04.
bugün aradım arkadaşları. mt nin dediği şu:
100k+ %4 ler
200k+ %4,75 ler
500k+ %5 ler (5,50 ye kadar yolu var anladığım)
dedim peki hoşgeldin falan mı bunlar. cevap, bizde öyle şeyler yok. eski hesap yeni hesap temdit aynı oranları veriyoruz.
uzun vadeyi sormadım.
Yer İmleri