Sayfa 887/1000 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Vıop XLI

yaşın kaç

12

ne diyoduk... torunlarınza yazık olacak çocuklarınıza.

https://twitter.com/Muhalif7321/stat...23493667381251

seçimden önce yazdık bunları

12 yaşında çocuk !!! kitap indirimde diye seviniyor

lem 12 yaşında ben kiraz ağaçlarının üstünde sabahlıyodum

2. Pala tutmada ısrar edecek mi bakalım. Demir Çelik öldü. Bugün onun cenazeyi ikindiye müteakip kaldırırlar. Yada ölmüş hastaya kalp masajına devam.

3. günaydın vob esnafı

bol kazançlar dilerim
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Kimse kusura bakmasın arkadeşler
    Pazartesi artı GAP bekliyorum ben 😬şimdiden yazıyorum ona göre
    artı gap beklentisi gerçekleşmiştir

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post5971109

Grafiğin son şekli

2860.00 önemli direnç ..2780.00 önemli destek ..

2905.00 şort pozisyon ..2860.00 yukarı geçilmedikçe uzlaşmaya kadar devam ..

İyi seanslar
    Ewet boğa kardeşlerim mert kardeşim hedefi vermiş

ilk hedefimiz mert kardeşimi oyun dışı yapmak stoplatmak

durmak yok ralli ye devam

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sevdiğim bir yeğenim dandik bir okuldan mühendis çıktı. Noname, son dönem bir okul. Abisi yardımcı ol diye geldiler, bunu 4 5 şirketle görüştürdüm hiç sevmediğim işler ama hatır kıramadık.

Sonuç ne oldu derseniz, arkadaşlarıma rezil oldum. Noname üniversite mezunu (bi de uzatmış, ortalama da kötü) yeğen, izmit bölgesindeki Tier 1 tedarikçi ana firmaları beğenmiyor illa otomotiv markasının kendisinde çalışacakmış.

Resmen kulaklarıma inanamadım. Ben ODTÜ bitirdim, sincan sanayide çalıştım hiç gocunmadan, kendi şirketimi de kurdum türkiyenin en iyi şirketlerinde de çalıştım hepsini yaşadım hiç birisinden gocunmadım resmen gençler kafayı yemiş.

Bi de yeğeni çektim hepsini anlattım bak dedim ben 1 saat git 1 saat dön dolmuş bindim 2 sene, sırf işi sevdim diye çalıştım, bugün hala oradaki patronumla aram iyi, vs..

Abi sen özetle çok çalış diosun dio. Evet dedim? Bir cevap yok, beğenmemiş, çok çalışamazmış.

Sonumuz hayır olsun ne diyelim. Gençleri de anlamak lazım maaşlarla hiç bir şey alınamıyor. Ama bir yerden başlamazsan da hiç gelir olmuyor. Velhasıl ben içinden çıkamadım.
    Katılıyorum. Bizim jenerasyon ve yeni kuşak arasında uçurum var...
    Ben üni. uzattım ve 4. sınıf sonunda dedim ki artık babama yük olamam ve stajyer mühendis gibi işe başladım(müh. maaşının yarısını alıyordum). 1 sene hem sınavlara gittim hem de çalıştım 7 gün hemde 1 gün bile haftasonu yaşamadan, tatil yapmadan..5 gün iş-2 gün okul..
    Sonra Yüksek lisans kazandım İTÜ ve yine aynı şekilde devam ettim hem çalıştım hem okudum..Çok yoruluyordum ama çok lezzet alıyordum hayattan, hayal kuruyordum. (Şu an bu ülkede hayal kurmak bile hayal, hatırlayın geçen yıl KPSS 1. si mülakatta elendi bu kadar milite oldu ülke neyin hayalini kuracak bu gençler)
    Ama bir de şunu atlamayalım...Gençler zannediyor ki ben üni. bitirdim ve artık oldum..Boş üniversiteler, boş eğitim seviyesi, azim-heyecan olmayan öğrenciler yani uyuşuk hayalet gibi bir nesil yetişiyor son yıllarda..Gençlik gerçekten ölü gibi..
    Yani bana göre 2 nokta var; Hem çok kötü yönetilen bir eğitim sistemi hem de heyecansız bir gençlik...Heyecansız gençliğin sebebi nasılsa bu ülkede kifayetsizler işe alınıyor ve hakkımız yenecek mi korkusu ise bu çok korkunç..%70-80 yurtdışına kaçma sebebi de bu olabilir.

7. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat; AnadoluJet ve TurkishCargo'da yeni ortaklıklar ve halka arz gibi alternatifleri değerlendiriyoruz

thyao vadelisi yüzde 2 artı başladı

8. eBay Türkiye'den çekiliyor

Küresel e-ticaret devi eBay, Gittigidiyor'u kapatarak Türkiye faaliyetine son veriyor.

ülkeden kaçan kaçana...

Sayfa 887/1000 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •