2021 Faaliyet raporuna göre zaten sadece salça üretimi ile faaliyete başlamayı planladıklarını söylüyorlar:
"Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde 186.998 m² arsa üzerine kurulmakta olan yeni üretim
tesisimizde salça, sebze konservesi ve dondurulmuş gıda üretimi yapılması planlanmaktadır. Tesis yıllık
olarak 300.000 ton domates, 100.000 ton patates ve 80.000 ton sebze işleme kapasitesine sahip olacak
ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlayacaktır.
2022 yılı yaz sezonunda salça üretimi ile faaliyete başlamasını planladığımız tesisimize yönelik olarak;
yerli ve ithal makinaların montajlarına Aralık 2021 ayında başlanmıştır. Makinaların montajları
devam etmekte olup deneme çalışmaları yapılmaktadır. Doğalgaz hattı Fabrikaya kadar çekilmiş,
elektrik projeleri tamamlanmış ve elektrik projelerine ilişkin malzeme tedariği yapılmaktadır. Bina ve
altyapı çalışmaları devam etmektedir."
Yeni tesis bu sene hiç üretim yapmasa bile şirketin ilk çeyrekteki net kar ve favök'ü yıl boyunca her çeyrekte tutturduğunda, yolunun daha çok olacağını düşünüyorum. YTD.
Yer İmleri