Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Biraz da kısmet(şans) olacak.VERMEYİNCE MABUD NE YAPSIN SULTAN MAHMUT, misali...Verdiğimiz hisse gider, TUTTUĞUM DÜŞER.
    Sn.Abka,Bu hissenin (Ufuk) ekmeğini yedim,Allah bin bereket versin.
    Elimde son bi hisse kaldı,1 tl cıvarında dolanıyor,hissiyatıma göre 5 ila 8 tl ye satarım benden sonra 18-20 belkide abartırlarsa 30 tl olabilir.

Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Sn.Abka,Bu hissenin ekmeğini yedim,Allah bin bereket versin.
    Elimde son bi hisse kaldı,1 tl cıvarında dolanıyor,hissiyatıma göre 5 ila 8 tl ye satarım benden sonra 18-20 belkide abartırlarsa 30 tl olabilir.

Ytd
    Bende de uzun vadeli hisseler var (2 tane)...Dolar bazlı diplerde.Yabancı alışı-takası her gün artıyor.Temeli de sağlam...dolar bazlı en az 4 kat kar yapmadan satmam...

15 YILDA ,3 kere 10-20 kat yapan hisse yakaladım..ama 2 kat olunca sattım.Bu sefer bu hataya düşmeyeceğim.

3. Bugünkü düşüşe demir vs fiyatlarındaki düşüş etki etmiş. Resesyon endişesi ile demir cevheri, hurda ve mamul çelik fiyatları düşüyormuş.

Öte yandan paralı adamlar uçak ile tatile gidecekmiş.

Günlük oynayınca bazen büyük resimdeki hikayeleri kaçırabiliyoruz. Aşağıdaki grafikde dönüşler başlar ise tekrar demir çelik hisseleri gündeme gelir.

Yine resesyon endişesi ile petrol fiyatlarıda düşmeye devam edecekmiş. Bu hikaye doğru olur ise bankalar rahatlar, sonuçta önemli miktar petrol ve ona endeksli ürünler ithal ediliyor, ucuz emek ve çevre maliyeti olan ürünler ihraç ediliyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Sektörün devi Çelik şirketi 1.3 fk ya düşmüş .

Tabi çeliğin avantajı TL ile fiyatlanması

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bende de uzun vadeli hisseler var (2 tane)...Dolar bazlı diplerde.Yabancı alışı-takası her gün artıyor.Temeli de sağlam...dolar bazlı en az 4 kat kar yapmadan satmam...

15 YILDA ,3 kere 10-20 kat yapan hisse yakaladım..ama 2 kat olunca sattım.Bu sefer bu hataya düşmeyeceğim.
    Umarım gönlünüze göre olur,kısmetiniz bol şansınız her daim açık olsun.
    Yönetim değişirse Bist deki küçük şirket hisselerinde bu döngü bir daha asla olmaz.(bence)
    Borsalar dahil her şeylerde pandemi ve diğer sebeplerle hormonlu artışlar oldu.

Ytd
    Son düzenleme : dva glaza; 20-06-2022 saat: 21:34.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yılanoğlu çok ucuz gibi duruyor lakin fiyatı arttığı zaman tüm ürünlere peşi sıra zam geliyor, şekeriydi unuydu yağıydı derken helva yapımı populer meslek oldu
    Mb de salarsa doları, yeni zamlara merhaba deriz, iyi ki varsın mb, ya olmuyaydın nolucağıdı halimiz aç sefil metin abimin ayucukları gibi perişan olurduk
    aç sefil geziyom viskimi içiyorum yanına çikilotam da bile var
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. Enflasyon geçici olmaığıı düşünüyorlar bence. Bir kaç dönem için değişiklik yapacaklarını sanmam.

>>>>>>>>

https://www.patronlardunyasi.com/hab...geciyor/265825

Garanti BBVA hiperenflasyon muhasebesine geçiyor

Garanti Bankası’nın ana hissedarı İspanyol banka Banco Bilbao Vizcaya Argentaria’nın (BBVA) Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Torres, bankanın Türkiye’de “hiperenflasyon muhasebesine” geçilmesinin hesaplara etkisinin nötr olmasını beklediğini belirtti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Bugün bi vakıfbank müdürü arkadaşla konuştum, geçen hafta yazı gelmiş, konut kredilerini falan durdurmuşlar. Artık konut kredisi yok dedi.

Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •