Aynen öyle,2020 mart ayıydı,taksicinin biri ile tartıştım taksinin içinde,adam imamoğluna saydırıyordu,ne yaptı dedim bizi maf etti,yani dedim,hırsızlıkları,ülkeyi soyup soyanlara,yargıyı ele geçirip tek adamlığını ilan edip halkını ezmeye kalkanları bıraktınız,şimdi suçlu imamoğlu öylemi dedim,abi sen bu işlerden anlamazsın,beni galiba yaşlı moruk cahil sandı,bak dedim delikanlı aramızda 30 yaş fark var,eski mitçiyim,10 sene bakanlık idaresinde bulundu 28 sene kamuda çalıştım 17 sene oldu emekli olalı iktisatçı siyasetlen yakından ilgilenirim,senmi daha iyi biliyorsun ülkenin durumunu,yoksa benmi,üstelik borçlar 5 misli artmış,demesinmi bütün ülkelerin borcu var,yoool vs yaptı,peki hani yapılan araba,uçak onuda yaparız,nah yapar demedim,sadece elin gevuru biribirine sahip çıkar sana çıkmaz,çıksayı 100 senelik osmanlının borcunu Atatürk ödemezdi dedim derken beni bırakacağı yere geldik,başka yolcu binerken sadece şunu söyledim kapıyı kapatmadan,bak dedim sakın aç kalmamaya bak,çok kötü günler yakın zamanda geliyor dedim,o zaman kulak astığını sanmıyorum o lavuk ve lavukların,şimdi anlamışlardır haklı olduğumu,istanbulda hangi taksiye binsem devamlı tartışırdım %90 kısımı akçıydı,şimdi bende oh olsun onun gibilere diyorum

Yer İmleri