Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Ya ülkenin bütün okumuş adamları anamuhalefet li değil mi abicim? Bütün sosyologlar psikologlar ik cılar bütün okumuş çocuklar bu partili değil mi?

Ülkenin bütün okumuş adamları bir araya geliyor Ekmek için diye bi dayuyu aday koyuyor

Partinin başındaki adam 30 tane seçim kaybetmiş. Ulan hadi karşıdaki adam kazanmış da gitmiyor sen gitsene bıraksana artık?

Elektrik faturasını ödememiş elektriğini kesmişler evde oturuyor. Ya bu kadar sosyolog psikolog bu ülkenin insanı neyi sever cozemediniz mi?

Parayi sever güçlü adamı sever genç sever gelecek eline para alacak para bende çözüm bende diyen meydan okuyan adamı sever.

Bu hareketleri Allah için söyleyin kazanmak için mi yaparsın kaybetmek için mi? Osur osur ipe diz. Mal mal işler.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ohh be, en azından bu konuda benzer düşünen birini buldum.

Gerçi hepsine dua ediyorum, güzel sistem kurmuşlar....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Topik bitik ne oldu ölü toprağımı attılar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Almanya'nın Fransa'nın kıskanması gayet normal.

Güzel bir Fransız filmi vardı konusu bir kitabın gerçek yazarının araştırılması idi, filmde kitap eleştirmeni bu ülkede kitap okuyandan daha fazla kitap yazarı vardır diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Eregl de bofa satış tarafına geçti
    FORMASYON AVCISI 53

5. ABD piyasası açılınca ADR fiyatları güncellnsin ona göre işlem yapacağım. Yabancı okey vermeden yükselişler sönük kalıyor bence.

Bu arada PETKM, BIMAS bugün geri kaldı, oradan mı mazot yapıyorlar diye de düşünmeden edemiyorum.

6. Eregl de 28.30 altı saatlik kapanış yapmadığı sürece yukarı hareket devam
    FORMASYON AVCISI 53

7. Habertürk'de Çetiner Çetin, Suudi Arabistan gazetelerinde Türkiye'nin ekonomik olarak desteklenmesi gerekitği yazıldı diyor, SWAP anlaşması olacakmış. Gayri resmi uygulanan Türk ürünlerine boykotun kaldırılması planlanıyormuş.

Karşılama şatafatlı olur ise SWAP vs yapabilirler.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD piyasası açılınca ADR fiyatları güncellnsin ona göre işlem yapacağım. Yabancı okey vermeden yükselişler sönük kalıyor bence.

Bu arada PETKM, BIMAS bugün geri kaldı, oradan mı mazot yapıyorlar diye de düşünmeden edemiyorum.
    abd felan bilmem ariston abi rallli var dedik masadayız

hem mertin anehtarlarını almadık ki daha ne şelalesi lütfen ama
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •