Savaş başlarken yazmıştım, Rusya 1.sınıf bir askeri güçtür. Savaştikca açılır ve mukemmelleşir. AmaPutin: Rus Ordusundan daha etkili bir gücün mevcut olduğunu zannetmiyorum.
bir süpergüç değil.
Savaş başlarken yazmıştım, Rusya 1.sınıf bir askeri güçtür. Savaştikca açılır ve mukemmelleşir. AmaPutin: Rus Ordusundan daha etkili bir gücün mevcut olduğunu zannetmiyorum.
bir süpergüç değil.
@erefefik
Furkan Kılıç
@furkankilicdev
·
23d
Az önce 2 kişi sevdiğimiz bir hamburgercide hamburger yedik söylemesi ayıp. 300 TL tuttu. Dışarıda yemek gerçekten lüks artık. Bir öğrencin aldığı KYK bursu/kredisiyle hamburger yemesi bile gerçek dışı.
@erefefik
bunca haber arasından taktığım şeye bak![]()
![]()
... eee neden İzmire çamur atıldığı da ortada... manisanın yanında? bak kendimden şüphe duymaya başladım sn nuriyi seviyorsam bende de bulaşan bir şeyler var mıdır? tövbe tövbe bir gusül abdesti alayım da öyle tövbe edeyim bari
![]()
![]()
![]()
https://abcgazetesi.com/hablemitoglu...=62b2eb4f73cc6
Yurt dısına cikamamis. Takip ettigimiz bir haber.Hablemitoğlu cinayetinden aranan Levent Göktaş’ın kaçış planı görüntüleri yayımlandı.
@erefefik
Sri Lanka Başbakanı: Ekonomimiz tamamen çöktü, krizi geri çevirme şansını kaçırdık.
@erefefik
Cemil Şinasi Türün
@Jetwell
·
18d
Ebabiller nihayet bu sabah gelmiştir...
İstanbul için yaz simdi başlamıştır. Hem Taksim hem Levent'te neşeli ve heyecanlı bir şekilde uçuyorlar çığlık çığlığa...
@erefefik
Yer İmleri