Tukaşı salça kurtarmıyor anlaşıldı, haftalığa bir türlü oturtamadılar çubuğu. Acaba bamya mevsimini mi bekliyor? Balıkesir bamyası kadar minnakları mı yoksa domdom kurşunu gibi tomrukları mı kavanozlayacak? Ytd
Tukaşı salça kurtarmıyor anlaşıldı, haftalığa bir türlü oturtamadılar çubuğu. Acaba bamya mevsimini mi bekliyor? Balıkesir bamyası kadar minnakları mı yoksa domdom kurşunu gibi tomrukları mı kavanozlayacak? Ytd
15 günde %40 primin ardından hisse dinleniyor,bu normal.,,13.12 altına inmese iyi.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Bugün haftalıkta çubuk bolingere nihayet oturdu biraz oyalandıktan sonra yola devam edecek diye düşünüyorum. Grand büyüksün demem için sana 3-5 gün veriyorum bakalım hacı ne yapacak ? Ytd
Evet düzeltme kısmını yaptık Temmuz itibari ile de inşallah patlama kısmı gelir diyelim ortaklara bol sabırlar bol kazançlar ( gunlukcu ler hariç)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uluun aldı başını gitti, elimiz bir türlü almaya gitmedi. Gıda sektöründe hala uygun ve potansiyeli olan Tukaş ve Tatgd kaldı bence. Salçacıların mevsimidir Temmuz ve Ağustos. Bereketli geçer hasat mevsimi. Hisselerinde hareketli geçsin inşallah.![]()
Uluun konusu maalesef dediğiniz gibi oldu. Analizlerimde hep karşıma çıktı ancak rekabetçi avantajı/hendeği konusunda kendimi bir türlü ikna edemedim. Tukas'ta bakış açımı değiştirdim. Sabrın sonucunu alabiliriz umarım.
SM-T720 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın, bugün kaldığımız yerden devam...
Öyle görünüyor. Ters hisse tekniğe hiç uymuyor.
Salçaya temmuz ayından itibaren dev zam geliyor! 25 TL'nin altında bulmak zor olacak
https://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi...eliyor-2834234
Yer İmleri