Sayfa 75/210 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Bilgi: 22.06.2022 tarihinde VIOP Risk Parametreleri degisecektir. Bilgi: https://yapikredi.com.tr/y/bQ4fm Kurumumuzda BIST30 disindaki pay vadeli ve opsiyon kontratlarin baslangic teminat tutari Takasbank'in 4 kati, diger tum kontratlarda Takasbank'in 2 kati kadar uygulanmaktadir.

SMS ile gelen bilgi...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bilgi: 22.06.2022 tarihinde VIOP Risk Parametreleri degisecektir. Bilgi: https://yapikredi.com.tr/y/bQ4fm Kurumumuzda BIST30 disindaki pay vadeli ve opsiyon kontratlarin baslangic teminat tutari Takasbank'in 4 kati, diger tum kontratlarda Takasbank'in 2 kati kadar uygulanmaktadir.

SMS ile gelen bilgi...
    Benim kurum da arttırmış bugün

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Benim kurum da arttırmış bugün
    Sn. yuji fon getiri tablolarinizi bugun paylasacak misiniz ? En azindan haftada 1 defa bile paylasabilseniz cok faydali olur , genel bir fotograf cekmis oluruz. Gerci fon isinin tadi yok bu siralar.

Elinize , emeginize saglik. Saygilar.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Sn. yuji fon getiri tablolarinizi bugun paylasacak misiniz ? En azindan haftada 1 defa bile paylasabilseniz cok faydali olur , genel bir fotograf cekmis oluruz. Gerci fon isinin tadi yok bu siralar.

Elinize , emeginize saglik. Saygilar.
    Evet tadı yok
    Spknın sitesi ile ilgili sorun vardı en son o yüzden bırakmıştım paylaşmayı
    akşam bakarım sorun yoksa paylaşırım

5. Sabah açılışta robot portföyün %80 civarında kar al yapmış Temmuz vade de %45-55 arası oran alınabileceğini düşünüyorum. YTD.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Sabah açılışta robot portföyün %80 civarında kar al yapmış Temmuz vade de %45-55 arası oran alınabileceğini düşünüyorum. YTD.
    Son üç gün, hevesle bekliyorum pozisyonları taşımak için, henüz işlem yapmadım.
    Bugün temmuzda ISGYO %45 getiri kısa süreli mevcuttu, o kadar bulabildim.
    Güzel fırsat yakalayan olursa paylaşırsa çok sevinirim, anlık fırsat kaçsa bile en azından hangi hisseleri takip edeceğiz onu görmüş oluruz.

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Son üç gün, hevesle bekliyorum pozisyonları taşımak için, henüz işlem yapmadım.
    Bugün temmuzda ISGYO %45 getiri kısa süreli mevcuttu, o kadar bulabildim.
    Güzel fırsat yakalayan olursa paylaşırsa çok sevinirim, anlık fırsat kaçsa bile en azından hangi hisseleri takip edeceğiz onu görmüş oluruz.
    isgyo, eregl, thyao, oyakc

Sayfa 75/210 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •