Sayfa 976/1000 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Uçaklarda akaryakıt vergisiz, son haftalarda uçak bileti ile otobüs bileti birbiri ile yarışıyor. Yazlıkçı harici seyahat edenler havayolunu tercih ediyordur.

Konaklama sektöründe canlılık artıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    nasıl bir rapormuş o? CO2 azaltımı ile ilgli zorlama bir faaliyet bence çok zor. Petrol ve doğalgaz tedariği nedeniyle kömürle çalışan santrallerin bile açılması gündemde. Ukrayna savaşı temiz enerji ve karbon salınımı ile ilgili birçok konuyu ikinci plana itti. Öte yandan havacılık için bence en önemli risk sonbaharda kışa girerken artabilecek covid vakaları ve sonrasında tedbirler olabilir.
    Asagidaki linke bakabilirsin dun aksam izlemistim . Bana mantikli geldi soyledikleri .

https://www.youtube.com/watch?v=Hb2aUJTWHCo

Pala bugün Nerden long alırsak zarardayız..
    Ariston da, suudluların peşine takıldı
    Para gelir, falan filan..

O da fos çıktı

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. S(e)wap işlerler dedik, boş geldi herif.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. 2845-2854 arası atlayanları dökmesi lazım

6.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Senin gorusune ilaveten kuresel havacilikta ani bir cokus bekliyorum . Gerekcesi ise CO2 azaltimiyla ilgili bir kuresel plan sizdirildi gecenlerde . Bu plana gore tekrar evden calisma zorunlu olacakmis , mecburi olmayan seyahatler kisitlanacakmis. akaryakit satisi da kisi basina belli bir limitle olacakmis gibi ifadeler vardi . Eregli 35 lerdeyken herkes 70 - 80 civarini konusuyordu bir anda hrc 1200 dolardan 700 dolar civarina indi . Ben sahsen havacilikta cokuse oynadim thy short yaptim 50.65 maliyetle . Tum fortfoy gldtrf de bekliyor hisse alimi dusunmuyorum yakin zamanda . Kuresel resesyon durumunda guvenli liman altina yonelim olur diye dusunuyorum .
    Bu onemli raporu bizimle de paylaşabilirsiniz?

Maşallah yazı baştan aşağı her alanda yatırım tavsiyesi

7. Yıllardır bankaları o kadar sattılar, o kadar ezdiler ki çok kötü birkaç haber gelse veya birkaç banka batsa borsa rahatlayacak gibi saçma bir durum var.

Bu kadar satış neyin nesidir anlamak zor.

8. Ya buradan tepki ya da 2525

Sayfa 976/1000 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •