Bankalardan yurt dışı SWAP işleminde %500 risk hesaplaması yapılacakmış. Bence gerçek işlemleri yapın kendi ayağınıza kurşun atmayın diyorlar bankalara.
Bankalardan yurt dışı SWAP işleminde %500 risk hesaplaması yapılacakmış. Bence gerçek işlemleri yapın kendi ayağınıza kurşun atmayın diyorlar bankalara.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
2 günde 2 vade toplamında apsd. -27.000 oldu.
TEB de satıcılı(pastada)...2 gündür -kanımca-TEB long kapatıyor..daha doğrusu PY.
benim tahminim 27.000 long kapandı..tebin maliyeti 2.100-2.300 arası (mart alışları).Vade geçişinden dolayı pastada 2.900 görünebilir.
not: VADE GEÇİŞİNDEKİ SHORT FIRSATI YAKLAŞIYOR...200 puanlık vade farkı var.
hele bir agustos vadeye geçelim.
Büyük üstat Nuri bu günkü satışın sebebini bulmuş :
"Borsadaki satışa sebep bu sanki:
TÜRKİYE VE ABD HAZİNE BAKAN YARDIMCILARI MALİ SUÇLARLA MÜCADELEDE İŞ BİRLİĞİNİ GÖRÜŞTÜ"
Kaynak: Matriks
https://www.hisse.net/topluluk/showt...06#post5980906
Teşekkürler
https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post5962909
Hocam ,pozisyon paylaştığınız son yazı bu muydu? yoksa arada ben mi kaçırdım yazıyı ?
Vee 9 Haziran da ben nerdeyim?
Hayat hoş gerisi boş
Sanmam
Öyle olsaydı Dalır da sert hareket olurdu..
Ne de olsa son yıllarda gelen dalırlar pudra şekerine sarılı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Tek arguman getiremeyenlerle burada polemik yapmak zorunda kalıyorsun.
Şu demek; SHORT OLMAK %51 daha isabetli..sistemlere uyulmayabilir ama ittifak halindeki sistemlere ters olmak sıkıntılıdır.
2552 altında olması, 2 Lİ TEPE BOYUN ÇİZGİSİ.
SAATLİK ÜSTEL SAT OLMASI..VE TRADE SİSTEMLERİN SAT OLMASI..
karar , kişilerin kendisindir ama forumun amacıda (paylaşım) bu değil midir?
ben kaçar...
Gece seansı gene kırmızı , 2784.50-2789.00 gördü şimdi 2787.00
Hayat hoş gerisi boş
American airlines son 5 yilda 59 dolardan 13 dolara dusmus , delta airlines 63 dolardan 28 dolara dusmus , dj airlines 313 dolardan 137 dolara dusmus , united airlines 97 dolardan 35 dolara dusmus , lufthansa 22 eurodan 6 euroya dusmus , air fransa fatmagule donmus 12 eurodan 1,2 euroya dusmus ,easyjet 1800gbp den 398 gbp ye dusmus , bizim thy de 1 dolardan 3 dolara cikmis . Sizce bir gariplik yok mu bu fiyatlamada .Yabanci 5te biri fiyatina dusmus havayollari dururken niye bizim thy yi alsin dolar bazinda 3 kat fiyattan .
Yer İmleri