Bankalardan yurt dýþý SWAP iþleminde %500 risk hesaplamasý yapýlacakmýþ. Bence gerçek iþlemleri yapýn kendi ayaðýnýza kurþun atmayýn diyorlar bankalara.
Bankalardan yurt dýþý SWAP iþleminde %500 risk hesaplamasý yapýlacakmýþ. Bence gerçek iþlemleri yapýn kendi ayaðýnýza kurþun atmayýn diyorlar bankalara.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
2 günde 2 vade toplamýnda apsd. -27.000 oldu.
TEB de satýcýlý(pastada)...2 gündür -kanýmca-TEB long kapatýyor..daha doðrusu PY.
benim tahminim 27.000 long kapandý..tebin maliyeti 2.100-2.300 arasý (mart alýþlarý).Vade geçiþinden dolayý pastada 2.900 görünebilir.
not: VADE GEÇÝÞÝNDEKÝ SHORT FIRSATI YAKLAÞIYOR...200 puanlýk vade farký var.
hele bir agustos vadeye geçelim.
Büyük üstat Nuri bu günkü satýþýn sebebini bulmuþ :
"Borsadaki satýþa sebep bu sanki:
TÜRKÝYE VE ABD HAZÝNE BAKAN YARDIMCILARI MALÝ SUÇLARLA MÜCADELEDE ÝÞ BÝRLÝÐÝNÝ GÖRÜÞTÜ"
Kaynak: Matriks
https://www.hisse.net/topluluk/showt...06#post5980906
Teþekkürler
https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post5962909
Hocam ,pozisyon paylaþtýðýnýz son yazý bu muydu? yoksa arada ben mi kaçýrdým yazýyý ?
Vee 9 Haziran da ben nerdeyim?
Hayat hoþ gerisi boþ
Sanmam
Öyle olsaydý Dalýr da sert hareket olurdu..
Ne de olsa son yýllarda gelen dalýrlar pudra þekerine sarýlý..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Tek arguman getiremeyenlerle burada polemik yapmak zorunda kalýyorsun.
Þu demek; SHORT OLMAK %51 daha isabetli..sistemlere uyulmayabilir ama ittifak halindeki sistemlere ters olmak sýkýntýlýdýr.
2552 altýnda olmasý, 2 LÝ TEPE BOYUN ÇÝZGÝSÝ.
SAATLÝK ÜSTEL SAT OLMASI..VE TRADE SÝSTEMLERÝN SAT OLMASI..
karar , kiþilerin kendisindir ama forumun amacýda (paylaþým) bu deðil midir?
ben kaçar...
Gece seansý gene kýrmýzý , 2784.50-2789.00 gördü þimdi 2787.00
Hayat hoþ gerisi boþ
American airlines son 5 yilda 59 dolardan 13 dolara dusmus , delta airlines 63 dolardan 28 dolara dusmus , dj airlines 313 dolardan 137 dolara dusmus , united airlines 97 dolardan 35 dolara dusmus , lufthansa 22 eurodan 6 euroya dusmus , air fransa fatmagule donmus 12 eurodan 1,2 euroya dusmus ,easyjet 1800gbp den 398 gbp ye dusmus , bizim thy de 1 dolardan 3 dolara cikmis . Sizce bir gariplik yok mu bu fiyatlamada .Yabanci 5te biri fiyatina dusmus havayollari dururken niye bizim thy yi alsin dolar bazinda 3 kat fiyattan .
Yer Ýmleri