Sayfa 506/803 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Imza !!! Bakin 6-7 ortagi orgutledik mail bombardimanina tuttuk , bunu 30-40 kisi ile yapsak bir olsak daha etkili olurduk . Biraz utanan insan sunu coktan yapardi , hisse 400 Milyon dolara dustukten sonra degil . Yuzde 25 yukseldi diye burada kufretmeyecek degilim . 2 milyar dolara cikarsinlar sirketi o zaman dediklerimden dolayi ozur dilerim , ama tekrar ediyorum toros yabanci ortaklik laflari falan bana hic guven vermiyor ucuza peskes cekmez diyemezsiniz cunku Bu sirketin vukuatlari 1-2 degil , o yuzden gercek yatirimcilar patronlara Ceo ya yk ya baski yapar bu Rezil fiyatlamanin hesabini sorar . Bi analist toplantisi bile baksaniza nasil hareket ettirdi, piyasaya guven verseler bir de o zaman hakettigimiz degere ulasiriz . 500 Milyon Dolar piyasa degeri bu sirketin insaat alacaklari sadece Gubre fabrikalari araziler imalat tesisleri var daha .. o yuzden hesap sorun , mail
    Bombardimina tutun , 500 milyon dolar degil bu sirketin hakki en az 2 milyar Dolar .. sirketin sadece itibari sektorde taninirligi ismi 2 milyar Dolar eder !!
    Şu anda yapılan hesap çok basit

Kağıdın piyasa değeri tahminen 475 milyon dolar

Toros’ un en kötü % 50 sini 1 milyar dolardan satsanız kasaya 500 milyon dolar girer

Şirket değeri 2 katına çıkar

Yoksa inşaat şirketinden kısa vadede bir cacık olmayacağını herkes biliyor

Holding YK üyesi Esin Mete’ nin danışmanı olduğu OCP’ nin bu süreç de bir etkisi / rolü var mı acaba ?

2. Sebnem / Meltem Berker Hanimefendiler

Bu sirkete yatirim yaptigim 2019 sonu 2020 basi itibariyle tuvalet kagidi ve Tekfen hisse fiyatlari asagidaki sekildedir . Sevgili CEO muz sonunda analist toplantisi yapabilmis 16 ay sonunda , yine icraat yok ancak piyasanin sevecegi mesajlar vermis . Simdi icraat zamani , ne zaman ki tuvalet kagidi endeksinin ustune cikarsiniz o zaman burada yazdiklarimdan dolayi ozur dilerim , Umarim Torosu yok pahasina satmaz birilerine peskes cekmezsiniz takipteyiz ortaklar olarak cunku size hic ama hic guvenmiyorum. Analist toplantilari yetmez once piyasaya guven verin , Bilanco zamani son dakika supriz zararlari 15 gun Onceden satislardan anlamayalim artik

2019 Aralik Solo 32 lik tuvalet kagidi : 29.90 tl
    2019 Aralik Tekfen hisse fiyati : 17 tl

Bugun Solo 32 lik tuvalet kagidi : 119.90 tl
    Bugun Tekfen hisse fiyati : 23.54

Tuvalet kagidi fiyat artisi : %301
    Tekfen fiyat artisi : %38

Yaklasik 7.92 kat Sizin yonetiginiz sirkete gore getiri saglamis!!!

Hani derler ya tuvalet kagidi alsam daha iyiydi diye batik sirketler icin , size artik soyleyecek kelime bulamiyorum. Hala 11 kisilik YK ile ( bunun verimli oldugunu savunan Ercan Kumcu denen islevsiz vampir ) bu rezillik karsisinda ortaklariniza diyecek bir sozunuz, yapacak bir icraatiniz yok ise sizi Allaha havale ediyorum!! Bu durumdan rahatsiz onurlu serefli yoneticiler de vardir aranizda bari o insanlar buna tepki koysunlar ama bu boyle gitmez, birakin artik 3 maymunu oynamayi da yonetecekseniz yonetin , yonetemeyecekseniz yonetecek birilerine bu sirketi devredin .

Yukseldi diye mailleri durduracak degiliz , patronlara yk ya mail . Ben burada savasimi surdurmeye devam edecem , isteyen destekler istemeyen desteklemez, hakkimi alacagim( gunlukculerle isim yok )

3. Herşey bi tarafa teko bu gün BIST 30 u kaç puan eksiden kurtardı...gözlerim yaşardı...😀😀

4.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    Bir Tekfen hissedarı 1,80 milyon Tekfen hissesini borsada işlem gören tipe dönüştürdü (sermayenin %0,49'u, halka açık miktarın %1,01'i)
    Bu hissedar şirket yöneticisi.. not olarak yazalım.

Yeni bir tepe görebilmemiz olası.. 29.92 ler bile hissenin iş yapmaz haline ucuz.. 34 ler yeni tepemiz olur mu bayramdan önce görür yaşarız.. Satmak isteyenlere süper fırsat var.. Bu hafta çorba bedava

6. https://www.yf.com.tr/media/report/TKFEN_2022

Sayin Maslak
    Dun aksam size verdigim cevapta toros gubrenin ucuza satilma ihtimalini belirtmistim, bu raporu da okumamistim . Bakin nasil algilarla oynamaya baslamislar guya 800 Milyon Dolar edermis de 400 gelirmis vs diye !! Buradan ortaklari uyariyorum !! Bu konuda sosyal medyada baski yapmazsak sirketi peskes cekebilirler cunku sirketin vukuatlari 1 degil 2 degil . Histili 2 Milyon dolara satip buna KAP bile aciklamayanlar ( bilgi yatirimci iliskilerinden alindi ) toros Gubre gibi turkiye kimyasal Gubre pazarinin yuzde 30 pazar degerine sahip 2 Milyon ton Gubre uretme kapasitesine sahip firmasini 800 Milyon dolara satacakmis!!! Sadece samsuna ne kadar yatirim yapilmis bakin . Senede 2.2 milyar tl kar ureten bir firma ( surdurulebilir mi tartisilir ancak ihracat kisitlamalari da var o olsa daha yuksek olurdu ) en az 12 fk ile satilsa 1.5 milyar Dolar eder .

Ortaklara soruyorum , yatirim finansman analistleri mi salak yoksa birileri bu fiyati bile bile kasten mi servis etti ? Burada ortaklarin yorumlarini bekliorum

https://www.toros.com.tr/tr/toros-ku...na-dev-yatirim

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sebnem / Meltem Berker Hanimefendiler

Bu sirkete yatirim yaptigim 2019 sonu 2020 basi itibariyle tuvalet kagidi ve Tekfen hisse fiyatlari asagidaki sekildedir . Sevgili CEO muz sonunda analist toplantisi yapabilmis 16 ay sonunda , yine icraat yok ancak piyasanin sevecegi mesajlar vermis . Simdi icraat zamani , ne zaman ki tuvalet kagidi endeksinin ustune cikarsiniz o zaman burada yazdiklarimdan dolayi ozur dilerim , Umarim Torosu yok pahasina satmaz birilerine peskes cekmezsiniz takipteyiz ortaklar olarak cunku size hic ama hic guvenmiyorum. Analist toplantilari yetmez once piyasaya guven verin , Bilanco zamani son dakika supriz zararlari 15 gun Onceden satislardan anlamayalim artik

2019 Aralik Solo 32 lik tuvalet kagidi : 29.90 tl
    2019 Aralik Tekfen hisse fiyati : 17 tl

Bugun Solo 32 lik tuvalet kagidi : 119.90 tl
    Bugun Tekfen hisse fiyati : 23.54

Tuvalet kagidi fiyat artisi : %301
    Tekfen fiyat artisi : %38

Yaklasik 7.92 kat Sizin yonetiginiz sirkete gore getiri saglamis!!!

Hani derler ya tuvalet kagidi alsam daha iyiydi diye batik sirketler icin , size artik soyleyecek kelime bulamiyorum. Hala 11 kisilik YK ile ( bunun verimli oldugunu savunan Ercan Kumcu denen islevsiz vampir ) bu rezillik karsisinda ortaklariniza diyecek bir sozunuz, yapacak bir icraatiniz yok ise sizi Allaha havale ediyorum!! Bu durumdan rahatsiz onurlu serefli yoneticiler de vardir aranizda bari o insanlar buna tepki koysunlar ama bu boyle gitmez, birakin artik 3 maymunu oynamayi da yonetecekseniz yonetin , yonetemeyecekseniz yonetecek birilerine bu sirketi devredin .

Yukseldi diye mailleri durduracak degiliz , patronlara yk ya mail . Ben burada savasimi surdurmeye devam edecem , isteyen destekler istemeyen desteklemez, hakkimi alacagim( gunlukculerle isim yok )
    Bunların en büyük hatası 5'li çetenin içine girmemek/girememek bence..
    Yoksa şu an en az 300 liraydı

8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Bunların en büyük hatası 5'li çetenin içine girmemek/girememek bence..
    Yoksa şu an en az 300 liraydı
    5 li cetenin para kazandigini hic zannetmiyorum , ellerindekileri kaybetmeleri Cok kisa sure alir

Sayfa 506/803 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •