-
Bugün fiyat 600-700 lira olsa da satmayı düşünmezdim 200 lira olsa da satmayı düşünmezdim. İhtiyacım olan parayla almamaya özellikle satmak için almamaya aldıklarımı da satmamaya çalışıyorum. Şirketin ortağıyım penceresinden bakıyorum duruma
Gecen ay ihtiyaç olduğunda ve bi kısmını satmak zorunda kaldığımda yaşadığım stresi hiçbi dönemde yaşadığımı hatrlamıyorum
-
Takas ve grafikler için tesekkürler sn kartopu
-
Fakat şu da bi gerçek endeksin son 1 yılda geride kalması enflasyonun yüksek olması ev araç gibi farklı yatrm araçlarının yüksek getriler getrmesi pekçok yatrmcının canını fazlasıyla sıktı
-
Fakat borsa böyle bi yer gelecekte herhangi bi tarihte çok ciddi zararda olmayacağımızın garantisi yok. Bu bütün şirketler için geçerli.
-
Örneğin 2013 mayısa kadar olan rallide otokar 85 lirayla zirve yaptı o dönemde fakat covid krizinde 96 lirayı görrdük. 7 yıl sıfır getri gibi. Uç örnekler tepe ve dip fiyat olsada o 96 lira benim ekranda yandı kovidde. O fiyatı ekranda o dönemin şartlarında görmek çok psikolojik açıdan kolay bi durum değil
-
https://twitter.com/Ayvazoglu1881/st...ykgiBnZQQ&s=09
Aljasoor Nijerya rabdan 8x8 tanıtımı
https://twitter.com/Ayvazoglu1881/st...NEJkwCUUw&s=19
Aljasoor Tanzanya rabdan 8x8 tanıtımı
Son 1 yılda 12 fuara katıldı otokar sadece zırhlı tarafında 3 fuara da aljasoor katıldı kazakistanda arma ve tulpar testleri yapıldı. Şirketi her aradığımda bae faz2 yi soruyorum görüşmeler devam ediyor deniyor hep.
Gelmeyince gelmiyor anlaşma imza. Zırhlı olmayınca da 460 daki zirve fiyattan dönüp dönüp duruyoruz trendin dibinden dibinden yürüyoruz. Bu da yatrmcıyı yoruyor. Özellikle farklı hisse ve yatrm araçlarıyla kıyaslama yapan yatrmcıyı
-
Az daha sabır dostlar.
Güzel günler çok yakın
-

Originally Posted by
Andrei28
Az daha sabır dostlar.
Güzel günler çok yakın

Bir inat uğruna her gün şapkadan yeni tavşanlar çıkıyor. Sermaye kontrolünün babasıdır dün BDDK'nın verdiği karar. Bu ortamda sıcak soğuk para, yabancı kurumsal yatırımcı ne yapsın.
Otokar yönetimi tüm açıklamaları şeffaf bir şekilde kuralına göre yapıyor. Onlar da biliyor demoklesin kılıcı tepelerinde duruyor ama iktidarın değişmesine çok az kaldı. Artık, hak edenin, liyakatlının ihaleleri aldığı dönemler başlayacak. Son on yıldır neredeyse TSK'ya 1000'in üzerinde zırhlı satacakken, Altay tankını teslim edip ihracatına başlayacakken her türlü haksızlığa uğradık. Bakın ortada hala Altay tankı yok. Oysa, Otokar'ın tasarım fazını aldığı ihale sonucunda, 4-6 tank, sıfırdan devletten aldığı bedele 500 milyon dolar da cebinden harcayarak tüm testleri geçti ve kabul edildi. Rus Ukrayna savaşı tüm dünyada savunma sanayi bütçelerini tekrar hareketlendirdi. Savaş veya sonuçları 3-5 sene daha hissedilecek gibi duruyor. Dolar bazlı olarak hem BIST'te hem de Otokar'da diplerdeyiz. Şirket, KAP fakiri diyoruz ancak Şirket'in cirosunun %5'ini geçen yeni ihale, sözleşmeleri açıklama zorunluluğu var. Toplam iş hacmimizi 3 ayda bir faaliyet raporlarından takip ediyoruz. Sn. Otokar olmasa birçok ihaleden haberimiz olmayacak. Sn. kartopu, sağolsun periyodik olarak takas, teknik paylaşıyor. Otokar topiğindeki sessizlikten küçük yatırımcının oldukça azaldığını görüyoruz. Ben önümüzdeki 1 yıl içerisinde dolar bazlı zirvemizi beklentilerle geçeceğimizi düşünüyorum. Savunma tarafında KAP'a düşecek hacimli yeni sözleşmeler konusunda sona yaklaşıldığını tahmin ediyorum. Linkedin'de de bir hareketlenme oldu. Personel sayılarını da 6 aylık sonrası faaliyet raporundan inceleriz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri