Sayfa 34/1003 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Viop XLII

1. Yaav he he … bu dolar burada kalır mı Allah aşkına .. ali Cengiz oyunları bitti artık bittiiii. Var mı doların kasanda : yoook . Dolar gelirin mi gazla dolar giderin mi . Giderin elbette. İstediğini yap o fiyat ederini bulacak. Bakkal hesabı ile olmaz işler ..

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Kapanışa bakalım . Ben gece senası da löngledim
    Filler tepişirken baktım 2800 aşağı kırıldı bende şort açtıydım akşam seansında 2720 den lönkledim dayu real time online olarak yazmadan olunca ütemiyorlar
    Senin notu ekranın en üst köşesine astım.
    Kerizi ütmüyende keriz dir
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

3. neyse kapattım shortları 2726, güsel iş oldu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu noktadan sonra hareket etmemek lazım...gecen haftalarda böyle bir şey olmuş ve borsada (vob) artı gaple açmıştı..

dolarda düştüğü yerden çıkmıştı.
    PAPAZ HER GÜN PİLAV YEMEZ. belkide bu sefer taban yapar ve öyle kalır...Açıklama getirmek istedim..Dediğim gibi HAREKETSİZLİK EN GÜZELİ..

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım şirketler bu kadar çok dolar mı alıyormuş önlem aldıklarına göre
    meğer öyleymiş.. bu herifler TL kredi kullanıp gidip bunlan dolar alıp durupdurularmış meğer.. böyle olunca ne oluyo, kamu ağız tadıyla parasal genişleme yapamıyo, çünkü eline TL geçen gidip dolara yatırıyo hemen.. buna bi takım kurallar düzenlemeler getiriyor, kardeşim yatırım yapacaksan al sana istemediğin kadar kredi, ama tek bi şartım var- gidip bunnan dolar oynamıyacan

6. Kamu şirketleri, Turkcell, Turktelekom, TMSF şirketleri mevzuatı bahane edip elindeki doları bozdurur, özel sektörden bir dolar almaları bence zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    PAPAZ HER GÜN PİLAV YEMEZ. belkide bu sefer taban yapar ve öyle kalır...Açıklama getirmek istedim..Dediğim gibi HAREKETSİZLİK EN GÜZELİ..
    Bu mümkün değil . Ha başka nane varsa bilemem .

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kamu şirketleri, Turkcell, Turktelekom, TMSF şirketleri mevzuatı bahane edip elindeki doları bozdurur, özel sektörden bir dolar almaları bence zor.
    Nasıl kredi kullanacaklar ?

Sayfa 34/1003 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •