Sayfa 56/1003 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt sabahtan beri KERİZ muhabbeti yaptınız ,
    Keriz kim oldu
    Eğer bu akşam gelen düzenleme bugün bilinmiyorsa ismimi değiştiririm. Tüm endeks kağıtlarında hacim ölüydü ve Garan kademelerini koydum çırılçıplaktı..Saat 5 gibi aniden boş kademelere hareket ettirip yukarıdan malladılar milleti ve sonra hiç tepki vermeden geldiği yere döndüler..
    Çok namussuz bunlar çok..Acayip şeyler oluyor ve daha da sert hareket olacak gibi

2. Mecburen temettücü olacağız sert düşer ise.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    en geç seans sonu kitler...
    Yahu ergen gibi yazıyorsun, bir terste kaldın...o gün bu gündür, uçlarda yaşıyorsun...bu düşüş bile fazla..hem dolara bir şey olmaz 17 üstüne atar diyorsun, hem borsa taban olur diyorsun diyorsun?

Döviz fazlası olmayan neden etkilensin bu işten...mesela tüpraş, thy, pegasus, ereğli neden etkilensin...bim neden etkilensin.

Şişe etkilenir, o da bir zahmet tl kredi kullanmasın, azcuk dövizlerinden bozsun, nakit ihtiyacını öyle karşılasın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Bisti dövüz açığı olan hisselerle yükselteceğiz.
    Hihihi..
    Bit pazarına nur yağacak..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Otomobil ithalatçıcı hesaplarında döviz bulundurur, yıllık ciro'nun %10 u az bir miktar, vadeler daha uzundur.

Bu hafta banka bilançoları hafif küçülür, öncelik bankaya var olan döviz borcunu erken ödemeye ayrılır.

Durum kasabadaki otele gelen yabancı fıkrası var ona benzeyebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ARKADAŞ SAKİN OL..martta endeks 1800 iken illaki 200 günlük ortalama (o zaman 1600 den geçiyordu) test edilecek diyen ve tüm long diyenlerle tartışan değil misin?..3 ay yoktun

yanlış mı hatırlıyorum..

evet buldum işte mesajın...o zaman çok kararlıydın ve herkesle bu konuda tartıştın..tabi endeks ralli yaptı...

o açıdan sakin olalım..

Hatta ortadan kaybolduktan sonra GIYABINDA BURADA EPEY ANILDIN...onun için kararlı ifadelere gerek yok.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post5806087
    Desperadonun ongorusu gecikmeli de olsa bu sefer gerceklesebilir. Gecen sefer tutmamisti

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Mecburen temettücü olacağız sert düşer ise.
    Aslında her şerde bir hayır vardır derler, belki de temettücülük iyi bişiidir belki
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bu karara değilde bence borsa her hafta böyle "silsileler" gelir diye reaksiyon gösteriyor + bir de yaz ayı ölü taklidi yapar gibi trendciler pisti boşaltsın testere 2 vizyonda

Ytd

Sayfa 56/1003 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •