Sayfa 589/1122 İlkİlk ... 894895395795875885895905915996396891089 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Üstadım sizde araba ne vardı [emoji16]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Sayin dudu . Yakin zamanda bende marmaris sogut koyune gittim (denizkizi restoran). Yerli turist yok denecek kadar azdi. Isletmeler ile konustugumda bayram tatilinde full olduklarini soylediler. Hem restoran hem pansiyon isletiyor cogu isletme. Tabi fiyatlar inanilmaz. Orta sinifa hizmet etmiyoruz artik cunku gelemiyorlar diyorlar. Sadece ust tabaka vardi , otoparktaki arabalar XC90 , Q5 filan. Iraktan bir araba gelmis Cadillac Escalade 2022 Model. Sahibi Petrol ticareti yapiyormus.

Ahtapot izgara 250 TL
    Kalamar tava 250 TL
    Zeytinyaglilar 60
    Avci boregi 70
    Yogurtlama duble 120
    Tavuk sis veya kofte 100 TL
    Karisik izgara 250 TL
    Bira 70
    20 Cl raki 250
    1.5 Lt su 20 TL

Yaz basi da gitmistim. Fiyatlar boyle degildi. Onceki mesajlarimda vardir. Ana yemeklere ve deniz urunlerine Haziran ayi gelmesiyle birlikte 50 TL ilave etmisler.

Ahtapotcu mehmet usta cok daha pahali Kalamar tava , Ahtapot izgara 300 TL idi.
    Bu bilgiler cok degerli benim icin...

Ben de temmuz ortasi Ahtapotcu Mehmet Usta'da ahtapot galicia yemek istiyordum.

Bu sefer Denizkizi'ni mi denesem??

Gecen hafta bir de Sardunya'ya gittim (Selimiye)...

Mezeler 70 TL, deniz urunleri boregi 150 TL, peynirli mantar 150, kalamar dolma 300 tL gibi idi...

4 kisi alkol yok, bir kac meze iki tane kalamar dolmaya 1200 TL odedik...

Orada da hic kimse yoktu, bir masada 12 kisi kadar yabanci turist vardi..

Otoparkda da X5 gibi araclar hatirliyorum..

Ya yerli ust sinif geliyor ya da yabanci..

Bu sene buralar sinek avlar diyorum...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    En çok pahaliliktan ağlayan, sızlayan yeme içme yerlerini tıklım tıklım doldurup bir türlü doymayanlar. Arabalarini da park edemediler yer yok.
    Ben hic sikayetci degilim...

Verdiler yetkiyi gorduler etkiyi diyorum...

Kimseye de acimiyorum artik...

Ekmek 5 TL olmus diyollar

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kura enflasyona odun kömür ekleniyor ! ne asgari ücretmiş arkadaş başka mevzu yok dön dolaş asgari ücret artsın !
    Muhafazakar biri olarak yorumum; din sömürüsü yapacağım diye ülkenin ekonomisini yerle bir edenlerin ülkeyi getirdiği durum, suç asgari ücretlide değil...

Suç, 30 TL lık benzinden en ufak utanması olmayan, milletin birikimini enflasyonla mahveden, birilerinin %100 luk KKM faizini de milletin vergisiyle ya da para basarak ödemekten utanmayan, simdi yapacakları %40 artışın yine enflasyon olarak doneceginden bihaber kadar ekonomi bilgisinden mahrum fakat kendilerini her şeyi bilen sananlarda...

5. BDDK'NIN TL KREDİ KULLANIMI DÜZENLEMESİNİN ARDINDAN DOLAR/TL 17 SEVİYESİNİN ALTINI GÖRDÜ.bloomberg
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Muhafazakar biri olarak yorumum; din sömürüsü yapacağım diye ülkenin ekonomisini yerle bir edenlerin ülkeyi getirdiği durum, suç asgari ücretlide değil...

Suç, 30 TL lık benzinden en ufak utanması olmayan, milletin birikimini enflasyonla mahveden, birilerinin %100 luk KKM faizini de milletin vergisiyle ya da para basarak ödemekten utanmayan, simdi yapacakları %40 artışın yine enflasyon olarak doneceginden bihaber kadar ekonomi bilgisinden mahrum fakat kendilerini her şeyi bilen sananlarda...
    Din sömürüsü yapan tgrt ekibinin dünkü videosuna iğrenmeden bakabilirseniz nevyaratıklar olduklarını görürsünüz
    bir halt olacağı yok.

7. Kkm artık bir fare kapanı

Pazartesi gülmecesi :

muhalefet milletin y...na karşı çıkmış.......

https://www.odatv4.com/medya/canli-y...eci-gaf-242839

Sayfa 589/1122 İlkİlk ... 894895395795875885895905915996396891089 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •