Sayfa 298/440 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Spek ilk çeyrek bilançosundan haberdar değildi, muhtemelen bundan da haberi yoktu, tamamen hayal dünyam, ytd.

2. arkadaşlar bu söke unun halka arzı uluun için olumlumu olur olumsuzmu

3.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Taban demedim tavan dedim diyebilirler son KAP haberinden sonra . KY ciddi dokulmustu bence 26 zirvesini gordukten sonra. Soke UN halka arz haberiyle yeni zirvelere gideriz diye dusunuyorum. yaklasik bir aya da 2. ceyrek bilancosu aciklanacak. Ikinci ceyrekte de ilk ceyrek gibi 200-250milyon TL net kar geldi mi o zaman tam show baslar.

Halka arzi ikinci ceyrek bilancosu ile yapma planlari var. bence bu ikinci ceyrekte de guclu net kar geleceginin bir gostergesi

YTD
    Çok iyi yakalamışsınız Kerem Bey. 30.06.2022 bilançosu esas alınacağına göre efsane bir kar gelebilir Söke ve elbette Uluun tarafında.

Hayırlı olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by erolkan Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu söke unun halka arzı uluun için olumlumu olur olumsuzmu
    Daha olumlu bir haber olamazdı vallahi
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Soke Un'un %100'u Uluun'a ait

TRFS'ye gore 2 sirket arasindaki iliski turu: bagli ortaklik, yani Soke Un arzindan sonra Soke Un ile Uluun bialncolari tam konsolideye devam

2. bir ISDMR & EREGL doguyor

Soke Un caliscak, binicez ustune vurucaz kirbaci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by bravoecho Yazıyı Oku
    Soke Un'un %100'u Uluun'a ait

TRFS'ye gore 2 sirket arasindaki iliski turu: bagli ortaklik, yani Soke Un arzindan sonra Soke Un ile Uluun bialncolari tam konsolideye devam

2. bir ISDMR & EREGL doguyor

Soke Un caliscak, binicez ustune vurucaz kirbaci

akşam akşam beni iyi güldürdün Allah seni de güldürsün
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Spek ilk çeyrek bilançosundan haberdar değildi, muhtemelen bundan da haberi yoktu, tamamen hayal dünyam, ytd.
    Her şeyden haberdar olmayan spek, spek değildir. İlk çeyrekten haberdardı borsa düşerken 8den 9,45 lere çıkarmıştı sanırım. Algı yaratıp mal toplamak istedi bence ve beni şaşırtan 17-18,5 arası dirençleri umursamadı direk yukseldi orada çok teknikçi mal kaptrmıştr. oraları hızlı geçince fazla trade yapamadım adam ne varsa topluyordu.

8. Tavan 2542 bence kıpraşmayın bir süre unutun en iyisi.

Sayfa 298/440 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •