Sayfa 196/1003 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop XLII

1. Adamlar bütün borsaları, emtialari,ne kadar finansal enstrüman varsa hepsini, siyaseti,psikolojiyi birbirine bağlamışlar. Excel tablosunda A1 hücresine olması gereken rakamı koyuyorlar, bütün dünya rakamlari ona göre belirleniyor. O arkadaş short olsaydı da birşey değişmezdi. Önce rakamlar pesind n olaylar geliyor. Tavsiyemdir rakamsal, teknik bakın gerisi hikayedir.
     Alıntı Originally Posted by coolline Yazıyı Oku
    Uzun süredir takip ederim sizleri çoğunuzun yazısını da zevkle okurum özellikle Ariston ... Ben varantta işlem yapar ve çapımda iyi hacimler yaparım iyi de kazanclarım oldu çok sükür... Tabi arada sıkıntılı durumlarda olabiliyor.. Neden yazdım ozellikle düşüş dalgası başladığında ve saatliklerde küçük tuzaklar yapmaya basladığında bir arakadaş sürekli Long reklamı yaptı ve bu iriti edecek düzeyde idi .Üstelik short açanları ti ye alır derecedeydi bu, ben engelledim... bigshort mu ne nic ... Burası geniş düzeyde takip edildiği etkilenen olmuştur(Umarım olmamıştır). Günah almak istemem ama varsa bir yanlış niyet vebal aldı o arkadaş... Şimdi ne yapıyor acaba.. Polomik asla istemiyorum sadece ozellike takip ettim ve geldigimiz günde 30k puan verdiler nerdeyse viop a...yazık etkilenip bu firsatı kacıranlar olmamıştır umarım
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bir ara forumdan epey tepki aldı...Kendi topiğine çekildi..Sonra yine geldin.MAHALLENİN DELİSİ gözüyle bakılır.Fazla ciddiye almayın.

Bir halta yarayan tek bir analizi-grafiği yoktur...tek bir...

he deyin geçin..ama vites artırırsa cevabı yapıştırın

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Üstat sindoma ,bi cugap alamadık ..yarın yükselir mi düşer mi?

Yanee biz cahiller zamanında imkanımız olmadı sizler kadar okumadık geliştiremedik kendimizi ..bizahmet bi cugap alsak ..yoksa cuabı gene kapanışta mı alacaaz
    neden bu kadar şaklabanlık yapıyorsun , her akşam buraya gelip aynı muahbbetler.
    kaç yaşındasın yakışıyor mu bu kadar ( ,,,,,,,, ) virgül olmaya bak açıkladım ,
    istediğin gibi anlama diye ..
    eline 1 tl al yazı gelirse düşücek tura gelirse önce yükselecek sonra düşecek DİK gelirse 2380 görücek.
    hadi git oyna şimdi sonucu yaz buraya
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir ara forumdan epey tepki aldı...Kendi topiğine çekildi..Sonra yine geldin.MAHALLENİN DELİSİ gözüyle bakılır.Fazla ciddiye almayın.

Bir halta yarayan tek bir analizi-grafiği yoktur...tek bir...

he deyin geçin..ama vites artırırsa cevabı yapıştırın
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post5771568

Heee

https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post5989873
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    neden bu kadar şaklabanlık yapıyorsun , her akşam buraya gelip aynı muahbbetler.
    kaç yaşındasın yakışıyor mu bu kadar ( ,,,,,,,, ) virgül olmaya bak açıkladım ,
    istediğin gibi anlama diye ..
    eline 1 tl al yazı gelirse düşücek tura gelirse önce yükselecek sonra düşecek DİK gelirse 2380 görücek.
    hadi git oyna şimdi sonucu yaz buraya
    Üstat ..yarın yükselecek mi düşecek mi onu söyle ya
    Hayat hoş gerisi boş

6. Memedabi en son ne zaman gelmişti buralara? Adam ontolojik olarak teknik yerine geçer!

Fenomenolojik olarak da kutsal kase görevi görür bence..

7. butun kucuk viop hesaplari boru gibi takip altinda,kesinlikle inaniyorum buna.cunku ne zaman işlerine gelmeyen bir poz açsan aninda tornistan ediyor.eger yanlisa oynamissan zaten sorun yok.

8. https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post5980886

hızlı borsanın hızlı borsacıları bunlar
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 196/1003 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •