Ne yağmur yağdı be...yağ yağ bitmedi mübarek...
Dolsun taşsın barajlar, bi de onunla uğraşmayalım bari...
Memleketin her yeri ayrı bir dere, damacana su 30 kağıt...peh..
Ne yağmur yağdı be...yağ yağ bitmedi mübarek...
Dolsun taşsın barajlar, bi de onunla uğraşmayalım bari...
Memleketin her yeri ayrı bir dere, damacana su 30 kağıt...peh..
Reis ne kadar kotu yonetirse yonetsin bu ulkeyi, Turkiyedeki ezici cogunluk nufusun icindeki CHP nefreti oldurulmedikce AKP her zaman secimleri kazanir
Mesele ekonomi degil mesele CHP den nefret onun zihniyetinden mantigindan gecmisinden nefret.
Turkiyede yasarken hicbir zaman bunu gormemis ve hissetmemistim. Ama yurtdisindaki Turkler arasinda bunu buram buram hissediyorsunuz. Istanbulda bir fanus icinde yasamisiz megerse. Anadoluda ki insanlarin basina neler gelmis CHP nefreti nasil nereden dogmus duyunca kendinizi cok cahil bilgisiz hissediyorsunuz.
Isterse asgari ucret 50 dolara dussun emekli maaslari odenmesin ic savas ciksin onemli degil. Yeterki CHP li gormeyelim. Adamlarin derdi bu.
Insan sunu anliyor. Demekki birilerini hakir gormek kucuk gormek asagilamak karsindaki insanda inanilmaz ve silinmesi imkansiz nefret duygusu yaratiyor. Bunu insanlarin gozunde gordum beyninde gordum. Nesilden nesile aktarilan bu nefret giderilmedikce hicbir olumlu gelisme beklemiyorum.
Kurban bayramı ve 15 Temmuz BİST tatil ve takas tablosu
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
dün ankarada barajlara giren su miktarı geçen yıl bugünün tam 9 katı
dün giren su ankaranın 3 günlük kullanımına eit
son 10 gündür rakamlar hep böyle h
haziran ayıyla giren su miktarı rekor seviyelerde
geçen yıl 12 ay boyunca giren su miktarı 393 milyon metreküpken bu sene haziran ayı sonu itibariyle 550 milyon metreküp
https://www.aski.gov.tr/tr/Baraj.aspx
bir halt olacağı yok.
Gidesin var git da...YTD
![]()
.,...........
Son düzenleme : paramanya; 30-06-2022 saat: 18:13.
Yer İmleri