Sayfa 257/1003 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    45 lik barlar bugun son .
    arkada arkadaşa yazdığım yorum sildim yanlışlıkla
    Dow 200 günlük haftalık ortalama altı kapanışlar yapmadığı sürece 2380-2330 bu bant aralığında dip çalışması bekliyorum.
    düşüncemi belirttim pozisyonum yok ,
    takip ettiğim tahtalara kademeli girişler yapıcam.
    oynaklığın düşmesini bekliyorum.
    kolay gelsin
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    3 tahtada ilk alımları yaptım ,
    oyun stoploss lu kendi ortalamalarına göre.
    Dün 45 lik barların tamamlandığını 2380-2333 arasında dip çalışması dedik 2360 gördü dün.
    kapanışa doğru badem spor tahtalarında pozisyon aldık.
    2490 üzeri atmadığı sürece bu hareketler tepki olarak kabul edicez.
    arada türbülanslar olacak.kolay para yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim zararlar şu dk itibariyle çok az kaldı. Belkim tekrar klavyeme şort tuşunu takarım
    yılların müzmin ayusuyum, tabandan bile gözümü kırpmadan şort açtığım olur, hiçbir zaman şorttan ettiğin kâr ifşa edilmez, çünkü borsanın doğası itibariyle maaşından üc beş lirasını şirkete güvenip parasını yatıranlar oluyor. o insanlara keriz muamelesi yapılırsa hoş olmaz, sessizce vur kaç demi yani
    Borsada şortcu sevilmez herkes kızıyor açıkcılara, endekis düşerken de para kazandıkları için olmalı
    Fiskirtma dedektoru basarili bence

3. Bigşort abinin 2800 ü gördük, yeterli bugünlük
    Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bakalım EREGL devreye girecek mi bugün

5. resesyon muhabbetine daha çok vuruşlar olur borsalarda ama bizim endeks çok fazla düşmeyecek diye düşünüyorum..yanıi gene avrupa amerika bizi kıskanacak..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Görüntü ithal hammadde fiyatları gerileyecek, turizm vs ile dış ticaret daralacak havası var.

ABD ve AB'nin faiz artırması 400 milyar dolar dış borca belki %5 etki eder hatta CDS düşer ise çok da etki etmeyebilir, öte yandan hammadde ve enerji faturası daha kritik. Bunun dışında Avrupa daha pahalıya enerji satın aldığı için maliyet avantajı sürebilir. Ural petrolü 20-25 dolar daha ucuz, doğal gaz da daha ucuz olabilir.

Memleketin esas sorunu güven, ani kararlar ve tutarsızlıklıklar çok fazla olunca güven artmıyor düşüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Altın onsu 1800 dolar altına sarkar 1700 dolarlar ve altına doğru gelir ise Ülkelerin merkez bankaları altın satmaya başlıyor demektir.
    Silahlanma için para harcamaya başlıyorlar diye okunabilir.
    Ayrıca başta Kanadalı altın Madeni üreticileri de bir yandan piyasaya yeni üretilen altınları sürüyor demektir derim.

Altını takip etmekte fayda var NATO toplantısından sonra.
    1800 Dolar psikolojik desteğin altına indi.
    Akşam Kanadalı altın üreticileri fiyatı 1750 dolara yaklaştırabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. Aliexpress'de bazı ürünler görüyorum özellikle mobilyada, bizimkiler taklit ettiği ve nakliye masrafı vs olmayınca daha ucuz. Öte yandan bazı teknolojik ürünler sudan ucuz, nasıl yapıyorlar belli değil.

Öte yandan güzel katma değerli ürünler var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 257/1003 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •