Üçkağıt şurda san43 bey
Şirketin içeriği ile alıp veremediğimiz yok.
şirket sahibi çok ince yollardan borsa simsarlığı yapıp dergilere ve tvlere çıkıp vaatler vererek hatta 9 küsürlardan geri alım kararı verip sahte güven aşılayarak hisseleri taşıttırmanın yolunu açmıştır……bu şirket ihlas yada metro değilki ben patronunun dediğine inanıp mal alayım yada tutayım….geçen senelerin konuşmalarına bak dediği hiçbirşey çıkmamıştır… hatta çok ucuz böyle fk mı olur diye tiye bile almıştır.. başka bombası gedikten başka hiçbir kurum malı taşıdığını söylememiştir… bu kurumun vasıtası ile cemaate vaatleri sıralamıştır.. gedik denen kurum bu programdan sonra 1 milyon 200 bin civarında mal satmıştır… nasıl film ama!!!!!!
Ayrıca datag ve despec birleşecek arkadaşlarımız
Çalışmalara başlyacak bile demiştir….
2022 satınalma yılı olacak demiştir….
Bir tahtada spek denen zat patrondan habersiz bir halt edemez……………. Yada spek bizzat kendisi olabilir..
Ucuz kaldığını söylediği kağıdın 9 küsürlarda geri alım yapıyorsan 7 lere düşünce niye almıyorsun
Demekki tuzak kurdun….
Patron hep soru işareti
Yazık böyle güzide şirketi ucuz yollarla ismini kirletti.. heryerde bela ve küfür ediyorlar…
HİÇBİR YERE ÇIKMASA ALGI OLUŞTURMASA ŞUNU YAPICAZ BUNU YAPICAZ DEMESE dersinki şirket d/d f/k sı sektörün altında kalmıştır bana göre ucuz vebalini kendin alırsın…
Bilmem anlatabildimmi
Güvenim sıfırlandığı için 2 yılımı boşa heba edip vedalaştım ama bende dolandırılmış gibi his kaldı..
Vaatlerle kazık attı…