Sayfa 619/993 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Hastanede çalışırken hastanın birine kakada gizli kan için kaka kabı verdik . Adam o kabın kapağına mıcmış. Yakında meslek anılarım diye kitap yazmak istiyorum komedi gibi

2. Kölelere asla özgür olacakları kadar ödeme yapmazlar. Hayatta kalmalarına yetecek kadarını verirler ki çalışmaya devam etsinler.

- Charles Bukowski

3. yıllardır hep aldım hiç satmadım.. şimdi taşıt alımı için mecburiyetten 50k kadar dolar satmam gerekecek. en karlı fiyatlama kapalı çarşıda olur diye biliyorum. doğru mudur?

4. Olaylar olaylar olaylar...

Kompozit hibrit ilişkiler...çapraşık...çapraz..kovalent bağlar..Eskiden parayı takip et denirdi, anlaşılan o ki, kimin kimi gondiklediği de takip edilebilir, tabi -bilinirse, meseleleri çözmek için.

Küçük mü, büyük mü, bekliyoruz Frötten, pardon botoksludan..

İyi kızlar cennete, kötü kızlar her yere, motorlu kızlar zirveye, zirvelere giderler.

Yaşasın bağımsız tarafsız medya, yaşasın halkın haber alma hakkı !!!

Falan filan...inter milan..

Tuttu frutti mucizeyi guyem devam ediyor ve ilginçtir, zibilyon kişinin yapamadığını yapıyor, kullanılan argümansa temel argümanlardan; seks satar. İşimiz neye kaldı yaw, sen istediğin kadar tablo hesap neyim yap, adam anlamıyor ki, gondik deyince dikkati kabarıyor, pardon celbediyor..

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    iyi de ileriye dönük üç aylık almıyorsunuz ki , geçmişte biriken 3 aylık maaşınızı dördüncü ay başında birlikte alıyorsunuz ?
    Emekli aylıkları peşin alınır
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yıllardır hep aldım hiç satmadım.. şimdi taşıt alımı için mecburiyetten 50k kadar dolar satmam gerekecek. en karlı fiyatlama kapalı çarşıda olur diye biliyorum. doğru mudur?
    kapalı çarşı laleli en iyi alıcı ve satıcıdır , döviz brolarına dikkat etmek gerekiyor bazıları marjı yüksek tutuyor.

7. https://twitter.com/yilmazsozcu/stat...51299863515139

Vesayet bitti, necaset geldi. Acilen taharet alınmalı.

Memleketin Genelkurmay Başkanını terör örgütü yöneticiliğinden içeri atarsan, halefini başka biri gelir makamında iple boğmaya kalkar.

Sonra da mafyadan medet umar da miting yaptırırsan, aynı mafya döner seni vurur, düştün kucağına bir kere..

Bakalım daha ne rezillikler göreceğiz, botokslu da pazarlıktan vazgeçmedi bi türlü, taksit taksit..

8. Dünkü aşk ve ihanet ilişkileri yeni bir şey değildi ki. Zaten malum olan şeylerdi. İşte yükselmesinin de işten kovulmasının da nedenleri biliniyordu. Ben yeni bir şey görmedim. Sadece hatırlatma mahiyetinde oldu.

Sayfa 619/993 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •