Sayfa 636/1122 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yanlız kedi, köpeklere verilen yemekler dışkı olarak da her gün kilolarca çıkıyor.

Sitede yaşayanlar bu kokuları neden çeksinler?

Kaldı ki küçük bebeği, çocuğu olanlar çimenlerde oynayamıyor, Zira çoğu yer köpek kakası dolu.

Kedi köpeğin yeri tüm maliklerden uygunluk almadıktan sonra site içi değildir.

Zira hijjen kuralları, insan sağlığı önde gelir.

Avrupada da köpek beslenir. İnsanlar köpek kakasını sokaktan bile toplamak zorunda.

Özgürlükler diğerlerinin hakları, sağlıkları ile sınırlıdır.
    hayvanlara rakibiniz gibi değil de sizin gibi 3 öğün yemek bulma, sıcak/serin ortamda barınma şansı bulamayan garibanlar gözüyle bakmak fikrinizi değiştirebilir. hayvan sevin demiyorum kimse birşeyi sevmek zorunda değil. misal herkes türkiyeyi sevmek zorunda da değil parası yoktur gidemiyordur ülkeden, sevgi zorla olmaz. felsefi kısmı geçersek: ) kedi açık alana pislemez o fikriniz yanlış, köpek evet pisleyebilir ama temizleyecek site yönetimi onların işi bu. sizin mantığınıza göre sokaklarda hiç köpek kalmamalı ki öyle birşey uygulanamaz. ha saldırgan köpekler ayrı. çocuk yetişkin herkes için tehdit olanlar onlar. itlaf edilmese bile sokaktan alınıp ömür boyu barınakta tutulmalı. ama bu çok kritik konu için malesef devlet birşey yapmıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    BİST te iki kez başıma gelen ve bir daha yatırım yapmamaya karar verdiğim olay umarım 2023 de tekrarlanmaz.

BÜYÜK EKONOMİK Kriz ve Çöküşlerde önce yerel para aniden en az yüzde 50 değer kaybeder.

Borsalarda panik satışlarla yarı fiyatına inince Borsadaki yatırımcının serveti 1 ay içinde 1/4 e düşer...

Siz o ay kredili veya döviz ile işlem yapmışsanız vah halinize...

Sonuç akıl sağlığı kaybı, intiharlar, aile dağılması...

Yabancı son sürat* BİST ten neden kaçıyor?

*Tahtada alıcı bulduğunda....
    peter lynch kitaplarında daima gelişmekte olan ülke yatırımcılarına en az %50 döviz bazlı yatırım yapma tavsiyesi verir ve ben bu tavsiyenin faydasını o kadar çok gördüm ki.

Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 3. maddesine göre, hayvanların Yaşama Ortamı, “Bir hayvanın veya hayvan topluluğunun doğal olarak yaşadığı yeri ifade eder” şeklinde tarif edilmiştir. Bu tanım çerçevesinde incelendiğinde özel yahut kamu ayrımı olmaksızın tüm açık alanların, hayvanların ‘’yaşama ortamları’’nı oluşturduğu anlaşılmaktadır. Kanuna göre, hayvanların doğal olarak yaşam ortamı olarak seçtiği mahal her neresi ise, orada kötü muameleden uzak tutulması için gerekli önlemler alınmalıdır. Kanunun 4/d maddesine göre, ‘’Hiçbir maddî kazanç ve menfaat amacı gütmeksizin, sadece insanî ve vicdanî sorumluluklarla, sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanlara bakan veya bakmak isteyen ve bu Kanunda öngörülen koşulları taşıyan gerçek ve tüzel kişilerin teşviki ve bu kapsamda eşgüdüm sağlanması esastır’’

Dolayısıyla, sahipsiz hayvanların bahçeli alanlarda yahut ortak alanlarda bakılması yasal haktır, buna engel olmaya çalışmak ise yasayı ihlal etmek anlamına gelecektir.

Aynı sorunu sitemizde yaşamış biri olarak, yönetime bu metni gönderdim ve tüm çatlak sesler kesildi, bahçemizde beslemeye devam ediyorum.
    malesef ülkede yıldız tilbe tipinde birileri çıkıp 2-3 olumsuz vakayıda öne çekerek (burada i.melih ve tayfasınında mansur yavaşı yıpratmak için sokak hayvanlarını kötülemesininde etkisi vardır) hayvan düşmanlarına koz vermeleri ve bunu fırsat bilen hayvan düşmanlarınında ortalıkta seslerinin daha çok çıkmasına neden olmuştur
    bir halt olacağı yok.

4. Havalimanı

Simit

Kediler toprağa yapar üstünü toprakla örter.kuruyup gübre olur.kedilerle5 yıldır yaşıyorum.isteyen 25.kattan bir daire alabilir.

6. Sokak hayvanı yoktur.Evcileştirilmiş veya vahşi olanı vardır.Vahşi olanların hayatlarını ikame etmelerinden kamu sorumludur. Evcilleştirilmiş olanlar da sahiplidir. Verdikleri zarardan da sahipleri sorumludur.Sokak hayvanı kavramı bizim gibi üçüncü dünya ülkesi olup İskandinav ülkesi gibi yaşamaya çalışan potlaç kültürün sokağa yansımasıdır.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yanlız kedi, köpeklere verilen yemekler dışkı olarak da her gün kilolarca çıkıyor.

Sitede yaşayanlar bu kokuları neden çeksinler?

Kaldı ki küçük bebeği, çocuğu olanlar çimenlerde oynayamıyor, Zira çoğu yer köpek kakası dolu.

Kedi köpeğin yeri tüm maliklerden uygunluk almadıktan sonra site içi değildir.

Zira hijjen kuralları, insan sağlığı önde gelir.

Avrupada da köpek beslenir. İnsanlar köpek kakasını sokaktan bile toplamak zorunda.

Özgürlükler diğerlerinin hakları, sağlıkları ile sınırlıdır.
    Kediler asla açığa dışkılamaz. Dışkı ve idrarlarının üzerini kaparlar ve bu iç güdüseldir.

Sokak kedileri de dahil tüm kediler, abartısız söylüyorum ülkenin yüzde 80'inden daha hijyenik canlılardır.

Kediler temizliğe çok önem verirler.

Kedilerin fareleri yakaladığı biliyormusunuz?hergun ağzında küçük boy r fareyle gelirdi sarı kedi.fareler çoğalır kediler olmasa.

Sayfa 636/1122 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •