Sayfa 162/718 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. https://invst.ly/ygtj1
    2020 marttan başladığı uzun vadeli yükseliş desteğini bugün itibarı ile aşağıya kırdı. 200 günlük dahil destek olamadı. Kısa vadeli düşen trendi yukarı kırar gibi yaptı sonra btekrar üçgen içine döndü.Ben dahil bazı alıcılar senetlendiğini düşünüyorum. (39 lardan sattığım miktarın yaklaşık 3 te 1 i ile alım yaptım ). Bu günde aşağı yönlü kırdı. Ya dökmek istiyorlar yada bilmediğimiz bir şey var. Bu FK ile daha aşağı gider mi bilemiyorum. RSI 30 un altına kayarsa tekrar alış yapmayı düşünüyorum. Bu enflasyon oranıyla sağlık bakanlığının ilaç firmalarının isteklerine çok direnebileceğini düşünmüyorum. Beklentim 2 ay içinde bir ara zam. Bu tamamen benim kurduğum bir seneryo. Sakın bir yönlendirme olarak düşünmeyin.
    Herkese iyi günler

28.12 den mal aldık diye yapmadığını bırakmadı.. bende 30.08 den iade ettim ve şart koştum.. günlükte 29.70 haftalıkta 30.03 kapanış yap..oturup her gün kahve içelim ..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. İki üç kişinin oyuncağı olan sığ hisse dikkat edin yatırım önerisi değildir

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127

5. Resmi gazetede yayınlanan karar.
    https://www.hizliresim.com/7spghra

6. UVciler için zammın yorumu: mevzuatta olmasa bile; piyasa koşulları gerektiriyorsa; ilaç fiyatlarına zam yapılabilir. ilacın yok olmasının politik maliyeti, ilacın zamlanmasından daha büyüktür.

KV için: yılın ikinci yarısında (bugünden itibaren) olan satışların değeri zam kadar artar, bunun (az bir kısmı bir grup üründe royalty ödendikten sonra.. royalty ödediği az bir grup ürün vardı.. 9 üründe.) neredeyse tamamı kar olarak VÖK satırına iner (@diğer faktörler sabit kalmak kaydı ile).

7.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    UVciler için zammın yorumu: mevzuatta olmasa bile; piyasa koşulları gerektiriyorsa; ilaç fiyatlarına zam yapılabilir. ilacın yok olmasının politik maliyeti, ilacın zamlanmasından daha büyüktür.

KV için: yılın ikinci yarısında (bugünden itibaren) olan satışların değeri zam kadar artar, bunun (az bir kısmı bir grup üründe royalty ödendikten sonra.. royalty ödediği az bir grup ürün vardı.. 9 üründe.) neredeyse tamamı kar olarak VÖK satırına iner (@diğer faktörler sabit kalmak kaydı ile).
    Küçük bir not. Bu zammın etkisi %25 değil. %38 üzerine %25 geldiği için %35 lik bir iyileşme sağlayacak.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 162/718 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •