Sayfa 644/1122 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Bu enflasyona, artan maaşlara ve konut fiyatlarına karşin O şey ucuz bile. Geçen haftalarda baskılandı ve sonuç geçici olduğu anlaşılmıştır.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    bir lahmacun bile alamıyor maalesef.

Sıradan bir kebapçı üstelik

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    "Eylül ayında Türk ekonomisinde devrim niteliğinde büyük bir değişim yaşanacak. Yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Türk lirası büyük değer kazanacak. Rakam vermek istemiyorum, ama bu durumda dolar 6 lira da olur, 8 lira da 9 lira da Piyasadaki suni fiyat artışlarının kökü kazınacak. Bu durumda. 26 liradaki benzin-motorin 10 liraya düşer, bankalardaki 132 milyar dolarlık bireysel hesaplar yıldırım hızıyla çözülür. "

denilmiş şu yazıda

https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/629301.aspx

Sonra demedi demeyin...
    Opsiyon satsın eylülde gazeteyi alır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    "Eylül ayında Türk ekonomisinde devrim niteliğinde büyük bir değişim yaşanacak. Yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Türk lirası büyük değer kazanacak. Rakam vermek istemiyorum, ama bu durumda dolar 6 lira da olur, 8 lira da 9 lira da Piyasadaki suni fiyat artışlarının kökü kazınacak. Bu durumda. 26 liradaki benzin-motorin 10 liraya düşer, bankalardaki 132 milyar dolarlık bireysel hesaplar yıldırım hızıyla çözülür. "

denilmiş şu yazıda

https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/629301.aspx

Sonra demedi demeyin...
    Geçenlerde bir haber vardı...

Tüm dünyadaki uyuşturucu trafiğinin yüzde 48 i Türkiye, İran ve Afganistan dan kontrol ediliyormuş diye..
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. Piyasada faizlerin yükseldiğini gözlemliyorum. Bugün YKB'den aradılar, %24'e kadar oran alabiliriz teklifi aldım. Az önce On Hesapta %23,50 faiz SMS'i aldım. Nkolay ufak bir gazlama yapabilir

6. Ons altın da karambolde 40 dolar düştü

1810 dan 1770 e

Ayrıca bu geceki 95 kuruşluk benzin zammı iptal edildi deniliyor

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Piyasada faizlerin yükseldiğini gözlemliyorum. Bugün YKB'den aradılar, %24'e kadar oran alabiliriz teklifi aldım. Az önce On Hesapta %23,50 faiz SMS'i aldım. Nkolay ufak bir gazlama yapabilir
    Bende farkettim .90 lar gibi olur mu MB faizi 50 iken piyasada faiz 80 90 oluyordu ...şimdi devlet bankaları kredileri kıssa ..özel sektör özel bankalardan 60 70 lede kredi kullanir enflasyon artık almış başını gitmiş ..mevduat faizleri 50 Lere gelirse dövizde artışta durulur kkm de yavaş yavaş mevduata kayabilir mi ?

Kur farkını da faizin altında birakmazlar herhalde 3ay sonra kkm den yüklü çıkış olur çıkanın da nereye gideceği belli.

Sayfa 644/1122 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •