Sayfa 342/1003 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tuh kacirdik gibi tekrarina bakayim yarin. Bloomberg e kaptirmisim kendimi.

Kuresel piyasalarda ozlem bayraktar goksen ve ozlem derici sengul vardi. Yayinin sonunda duydum hazine ve maliye bakani Sn. Nebati bey de yayini izlemis , selam gonderdi spiker araciligi ile.
    Benim de komşumun uydu receiver'ı bozulmuş sende fazla varsa ver dedi , evde receiver kumanda vs aradım verdim. O sırada programı izleyemedim, tekrarı olursa bakayım ben de.

Bakan Nebati'ye veya Albayrak'a danışmanlık veriyor olabilir, daha önceki yayınlardan öyle izlenim aldım.

Not: Elektronik cihazları fişten çekin dediler, ama uzun süre çekince hafızaları boşalıyor ve çalışmıyormuş. Evde kontrol ettiğim bir kaç cihaz çalışmadı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Akşam seansında çok fışkırttı sabaha pek bişii bırakmadı, enazından spot artı gaplı açılır ve akşam pazarı ucuzluğunda satanı pişman eder, alırlarsa düşer almazlarsa yallah tazzik
    Hamdım Piştim Yandım

3. Avrupalılar Çin'den Avrupa'ya bazı tesisleri taşımak için bütçe ayırmışlardı. EUR Çin Yuanı karşısında da değer yitiriyor.

4. DOW da ince aşağı ayarlar sonra %8-10 arası yukarı hareket , Eylül - Ekim ayını bekleyin AYUCUKLAR.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim de komşumun uydu receiver'ı bozulmuş sende fazla varsa ver dedi , evde receiver kumanda vs aradım verdim. O sırada programı izleyemedim, tekrarı olursa bakayım ben de.

Bakan Nebati'ye veya Albayrak'a danışmanlık veriyor olabilir, daha önceki yayınlardan öyle izlenim aldım.

Not: Elektronik cihazları fişten çekin dediler, ama uzun süre çekince hafızaları boşalıyor ve çalışmıyormuş. Evde kontrol ettiğim bir kaç cihaz çalışmadı.
    Soz konusu Cevdet Akcay Teke Tek yayini youtube yuklenmis. Guzel tespitleri var.

Link https://youtu.be/lhMnF8siP2U

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Soz konusu Cevdet Akcay Teke Tek yayini youtube yuklenmis. Guzel tespitleri var.

Link https://youtu.be/lhMnF8siP2U
    Sağolun, tekrarı gece geç saatte, kayıt ayarlamıştım ama youtube daha iyi.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin, o mesajı okuyunca çok üzülmüştüm.
    Ne günlerdi bea, ütülsekte tadı bi başkaydı, heralde o zamanlar paramız değerliydi, şindi fakiriz.
    Stock hoca vardı isabetli öngörüleri olanlardan birde saat 19 da atardı yazıyı.
    Vallis kuzuyu unutmamışsın zamanında kesmedik şindi hiç kesemeyiz, üçüncü kimdi aerius muydu
    Hhahaha kuzu benim mührüm.
    Hic unuturmuyum yok auris degil yesil bir profil resimli daha uzun nickli birisiydi. Yakın arkadasıma dedim.
    Reisin sözü var kuzu kesecek. Eğer olursem kuzuyu fakir fukaraya bagisla dedim
    Sana kurtuluş yok anlayacağın.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam seansında çok fışkırttı sabaha pek bişii bırakmadı, enazından spot artı gaplı açılır ve akşam pazarı ucuzluğunda satanı pişman eder, alırlarsa düşer almazlarsa yallah tazzik
    nefis yorum. aynen öyle borsa bu malesef

Sayfa 342/1003 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •