Kapitalizm sikistigi yerde sapkadan tavsan cikarir.
Ben umutluyum.
Son tavsan internet idi.
Yenisi belki de soguk fuzyondur kim bilir?
Syg,
Kapitalizm sikistigi yerde sapkadan tavsan cikarir.
Ben umutluyum.
Son tavsan internet idi.
Yenisi belki de soguk fuzyondur kim bilir?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bizimkiler enerji sorununu cozmuslerdi yillar evvel ama dij gucler engellediler.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Erke_D%C3%B6nergeci
Yasi tutanlar hatirlarlar.
Syg,
o iş tam bir yalancılık.komedi.enerji yoktan var olmaz.palavra.her şeye inanmayın.
FAKAT füzyon teknolojısı var yeni.atomları birleştirme.fransa ilk reaktoru yapıyor.gunes reaktoru.cınde yaptı.bız neden yapmayız anlamak zor.boş işlerle ugrasıcagımıza.
Fazla surmez.
Yakin zamanda bir kamyonet kasasinda tasinabilen fuzyon reaktorlerini gorecegiz.
Herkes evine bir tane alacak Bodrum'a koyacak omue boyu enerji parasi vermeyecek..
Temiz, kesintisiz, sonsuz bir enerji kaynagi ile tum sorunlar cozulecek.
Biraz daha sabir.
Android robotlar da erkek kadin herkesin sex sorununu cozecekler.
Bedava, kesintisiz, her zaman yeterli ve tatmin edici sex yapabilecek halkimiz..
Bugun basim agriyor mazereti ileri surmeyecekler.
Her daim hazir olacaklar..
Gelecek heyecan veriyor..
Syg,
Syg,
Fahrettin Koca’dan Arapça basım ücretlerini faizi ile tahsil edeceğiz.KYK’da öğrencilere uyguladığınız faizi Koca ve benzeri siyasetçilere uygulayacağız.
https://twitter.com/umitozdag/status...x1jqDX3Qw&s=19
-------------
Yine gol atmış, muhalefet dut yemiş bülbül...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yapmasından çok onun devamlılığını sağlamak problem bence. Bakımı, kontrolleri vs vs. Sürekli harcanacak bir beyin gücü gerek. Beyin de malum TR den arkasına bakmadan kaçıyor. Beyin pahalı bu aralar. Doktor acilde hastaları bırakıp tüymüş.
O değil de beyin salatası fiyatları ne alemde?
Yer İmleri