Sayfa 424/1003 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Viop XLII

1. Seçime 1 sene var onu çıpa gösteriyorlar
    kasada 6 milyar dolar para var,
    dün botaş doğal gaz almak için deusthe dan 1 milyar euro kredi aldığı söyleniyor ,
    doğrumu yalanmı bilmiyorum bu kadar kısa ve orta vade ne olacağı belli olmayan fiyatlamalara gebe durumlar dönüyor.
    tepenin tepesi varsa dibinde dibi vardır.
    pıst 100 den 2-3 aydır badem spor oyuncularının bir bölümü çıkıyor kendinizi kandırmayın bu borsa düşmez diye.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Thy yi garanti 49.50 ye kadar cikardi sonra 3 dk da 48.70 e bastilar . Tahtayi izlemek cok zevkli
    gördükleriniz SERAP
    HACİM için .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gördükleriniz SERAP
    HACİM için .
    Bulut thy de beklentin nedir yukari mi asagi mi ? Direnc destek vs verirsen memnun olurum . Bol kazanc

4. DOW 200 günlük haftalık ortalama altı kapanışlar yapma ihtimali yüksek ,
    4-5 ay önce grafladık beklentimizi buradada paylaştık sonuç olarak ortalamaya yaklaştık ,çoklu altı kapanışlarda %15-20 aşağı hareket potansiyeli mevcut.
    EYLÜL - EKİM beklediğim aylar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Bulut thy de beklentin nedir yukari mi asagi mi ? Direnc destek vs verirsen memnun olurum . Bol kazanc
    Badem sporun en büyük silahı eregl idi , kendi hikayelerinden dolayı game over oldu.Endeks ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam %10 larda idi şimdi %7 lere düştü.
    Bademler şimdi kuşu endeks ağırlığını %5 lere getirdi ana makina bu hacim ve yön verme bunda bilanço döneminde bunu kullanıcaklarını düşünüyorum bankalarla , seneryom şu DOW da bilanço dönemi %8-10 arası yukarı hareket bekliyorum pıst 100 de 12-14 yukarı hareket eylük ekim global ve bizde satışlar , bilanço dönemi kuş ta beklentim 56-57 bandı.Şimdilik ben vurkaç olarak değerlendirmeye çalışıyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem sporun en büyük silahı eregl idi , kendi hikayelerinden dolayı game over oldu.Endeks ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam %10 larda idi şimdi %7 lere düştü.
    Bademler şimdi kuşu endeks ağırlığını %5 lere getirdi ana makina bu hacim ve yön verme bunda bilanço döneminde bunu kullanıcaklarını düşünüyorum bankalarla , seneryom şu DOW da bilanço dönemi %8-10 arası yukarı hareket bekliyorum pıst 100 de 12-14 yukarı hareket eylük ekim global ve bizde satışlar , bilanço dönemi kuş ta beklentim 56-57 bandı.Şimdilik ben vurkaç olarak değerlendirmeye çalışıyorum.
    Tesekkur ederim , bol kazanclar

7. kasada 6 milyar dolar para kalmış. bununla hala dolara ayar çekilmesi çok ilginç.
    2001 krizine girerken kasa 7 milyar dolar idi.
    o günden bu güne dolar emisyonu 5-6 kat arttı.
    demek ki kasada 7x5 = 35 milyar dolar altı risk oluşturur.
    CDS artışı da bunu gösteriyor olmalı.

8.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Thy yi garanti 49.50 ye kadar cikardi sonra 3 dk da 48.70 e bastilar . Tahtayi izlemek cok zevkli
    Kusura bakmasınlarda 50 tl den kuş alıpta kâr edeceğini düşünen var mı bilemiyorum.herif onu 20 tl den aldı getirdi, hatta o dönemlerde buraya da yazanlar olmuştu, suyun altında 40 tele suyun üstünde 50 tl deye
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 424/1003 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •