Originally Posted by bigdata Pazartesi gelenlere yukardan satalım ) iste vizyon
Originally Posted by thinktt iste vizyon İmkan vermeye bilir.. Bu hafta enerjiler kötü değildi ama …. Odaş- gwind- aksen- smartg- ayen hepsi zirve
Originally Posted by wasaban İmkan vermeye bilir.. Bu hafta enerjiler kötü değildi ama …. Odaş- gwind- aksen- smartg- ayen hepsi zirve "kotu degildi" ve "hepsi zirve" ayni cumlede ilginc olmus ) iyi denilmesi icin daha ne lazim gibi sorular deli geliyor aklima cevabini bulamadim. )
Originally Posted by thinktt "kotu degildi" ve "hepsi zirve" ayni cumlede ilginc olmus ) iyi denilmesi icin daha ne lazim gibi sorular deli geliyor aklima cevabini bulamadim. ) Biz ( turcas) tarafı kötü. Diğer saydıklarım TL tarihi zirve. Cümle düşük oldu. Enerji teması seçili şirketlerde devam etti. Not: Kötü derken zirveden %20 nin üzerinde geri çekilmiştik. Bugünkü performanstan bağımsız söylüyorum
Mario Draghi de topuklamış hemen..
Originally Posted by wasaban Biz ( turcas) tarafı kötü. Diğer saydıklarım TL tarihi zirve. Cümle düşük oldu. Enerji teması seçili şirketlerde devam etti. Not: Kötü derken zirveden %20 nin üzerinde geri çekilmiştik. Bugünkü performanstan bağımsız söylüyorum trcas icin berbat bir hafta gecti. hem hisse performans hem de faaliyetlerindeki dinamikler acisindan.
Originally Posted by thinktt trcas icin berbat bir hafta gecti. hem hisse performans hem de faaliyetlerindeki dinamikler acisindan. Bayramdan sonra elektrik üretimi tarafında toparlanma olmalı
Perşembe yükselcek dedikmi. Dedik. Ne dersek o. Ucuza kaptıranlar düşünsün😂😂
Forum Rules
Yer İmleri