Sayfa 331/505 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Rsi baya şişti pazartesi bir düzeltme bekliyorum.

Haftalık kapanışlar cok iyi hem dolar bazlı hem tl.

İki günlük bir düzeltme görebiliriz.

İlk hedefimiz 11,5 bi sakatlık cıkmazsa.

ytd..

Eylül Ekin fabrika.
    Kasım Aralık a1 Arz
    beklentim devam ediyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Bayram ziyaretleri nedeni ile bulaş hızları artacak, bu nün ortaya çıkması 10 günü bulur. Bu kişilerinde baskalarina bulaştırmasi bir hafta koysak. Muhtemelen temmuz sonu ciddi covit konuşulacak. Allah korusun bizi ve sevdiklerimizi
    Muhtemelen önümüzdeki haftadan sonra covit tam anlamı ile coşmuş olacak..

3.  Alıntı Originally Posted by tavancıirfan Yazıyı Oku
    S.aleyküm

Bende aranızdayım.

Sn. külyutar sizin için geldim ve yazıyorum
    Aleyküm selam

Hoş geldin

Para sizin, kâr sizin, Zarar sizin. Bunu asla unutmayın
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Brezilya da günlük ortalama 200 kişi covid'den ölüyor. Vaka sayısı günlük 50 bin üzerine çıkmış diye bir yazı okudum

Japonya da 100 kişi günlük vefat

Mısır da 6. Dalga alarmı verildi

Alt varyantı bu kadar güçlü olması eşyanın kuralına aykırı

Ve DSÖ 5 ay SONRA yeniden pandemi kategorisine aldı covid19'u

Çevremde bir kaç kişi ailecek hasta oldu. Ve 50 yaş üzeri olanlar ahur geçiriyor.

Her hafta vaka sayısı ikiye katlanıyor

Yoğun bakim üniteleri dolmasın diye önceden bir önlem şart gözüküyor

Üniteler %50 dolmadan harekete gecilmeyecek gibi şubabda, turizm sezonu nedeniyle

İnşaallah bu dalgayı kolay atlatır insanoğlu

Gelişmiş ülkelerin günahını çekiyor tüm mazlum milletler

Dilerim batı dünyası , zenginlikleri ile birlikte yerin dibine girerler

Varyantlar hep Afrika'da başlıyor. Çünkü bizden başka kimse onlara el uzatmadi.. ve virüs orada kılıktan kılığa giriyor , sonra da yardım etmeyen ülkelere yayılıyor
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5. Kesin olmamakla beraber, 8 direnci aşıldı diye düşünürsek ,hissedeki canlılıkla beraber 8-10 arası kanaldayız.8- 10 arası yoğun işlemler bekliyorum tüm hafta boyunca.
    İlk hedefimiz 10 u geçtiğimizde ise sırada 11,5 ve 13.5 dirençleri geliyor.13 lü fiyatlar eski 30 lu fiyatlardır.
    Özellikle 13,5 direnci geçildiğinde dirençler büyük ölçüde temizlenmiş olacak ve hisse nihai bir hedefi varsa o hedefe kilitlenerek gidecektir.

6. Yinede biz inşallah diyelim.

7. 2 sene bekleyen adam bu saatten sonra cok kıpraşmasın bence 2 3 ay daha beklesin. Gidecekse gidecek başka yolu yok.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Yinede biz inşallah diyelim.
    İnşaallah...

Eski 30.50 direnci dışında önemli bir direnci yoktu fakat Corona bitti denilince yogun satış yedi, hisseye olan talep bir anda bitti. Ve paraşütsüz düşüş oldu.

Şimdi Corona yeniden risk arzetti ve sıkıntı artarsa eğer, hisse düşüşte verdiği yoğun tepkiyi muhtemelen yükseliş yönünde gerçek aynı yoğunlukta.

24.40 eski seviyesi , şu anda ki 12 .xx sevieleri . Güler holdinge satılan oaylarin o günkü satış fiyatına ulaşacak hisse diye düşünüyorum

15 .50 seviyesi dışında önemli bir direnç görmüyorum aslında. Eğer Corona muhabbeti artarsa

Sayfa 331/505 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •