Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
Badem sporun en büyük silahı eregl idi , kendi hikayelerinden dolayı game over oldu.Endeks ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam %10 larda idi şimdi %7 lere düştü.
Bademler şimdi kuşu endeks ağırlığını %5 lere getirdi ana makina bu hacim ve yön verme bunda bilanço döneminde bunu kullanıcaklarını düşünüyorum bankalarla , seneryom şu DOW da bilanço dönemi %8-10 arası yukarı hareket bekliyorum pıst 100 de 12-14 yukarı hareket eylük ekim global ve bizde satışlar , bilanço dönemi kuş ta beklentim 56-57 bandı.Şimdilik ben vurkaç olarak değerlendirmeye çalışıyorum.
geçen hafta belirttiğim seneryo global izin verdiği sürece başladı Agustos 15-20 sine kadar testereli yukarı hareketler belirli tahtalarda bu hafta global izin verirse pıst 100 de 2460 ilk bant bende.