Sayfa 777/993 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. En son sigara içtiğimde kurban bayramı Temmuz ayındaydı çok uzun zaman geçmiş aradan ortalama bir ömrün üçte biri neredeyse .

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kk hükümete geldiğinde mecburen yapmak durumunda kaldığımherşeyi bunlara gitmeden yaptırıyor.

Emekliye ikramiye
    Asgari ücreti bir öncekinde 4.000 tl üstüne atma
    En düşük emekli maaşını 2.500 yaptırma
    En son ky öğrenci kredileri
    Oğlu bu yıl unv.bitiren arkadaş şimdi mesaj attı. 27.000 tl kredi kullanmış. Bakmışlar ana borç 100.00 tl gözüküyormuş.
    Acaba güncelleme yapılmadı mı?

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Burun deliği ufak sokup kanırtımo çok acıtıyor. Ötekinde belki bişey hissetmeyiz diye şeyettirdiydim. Yoksa soksunlar merakında değilim
    Bugün test yaptırdım . Benden önceki kadın 3-5 dk ugrastirdi.Bağırmaktan burnunu çekmekten. Daha önce çok kez yaptirmamis olsam test, strese girerdim.
    Bu kez acı hissetmedim.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Burun deliği ufak sokup kanırtımo çok acıtıyor. Ötekinde belki bişey hissetmeyiz diye şeyettirdiydim. Yoksa soksunlar merakında değilim
    Abi bu çubuğu kremlemeden sokmaya çalışsan çubuk girmeden kırılabilir. Bu düşünceyle sadece plastik yada tahta pamuklu çubuk sokmadan krem sürse hemşire ki bunun bıyıklısi var palasi var. Hayırdır kardeş beni mi dikecen der vatandaş. Yok kuru kuru soksan giremeden çubuk kırıldı. Lan sen çubuğu nasıl kırdın der. Ben karşıyım Ayhan başkan

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Pirim Psiko.
    Gecen hafta çeyrek altın aldım. Kredi kartı ile kampanyadan. 15.000 tl alıma 2420 tl puan olarak geri geldi.
    Butun banka kampanyalarini kombo yaptiniz herhalde Sonrada cuzdan ile aldiniz degil mi

Ogrenmek icim merakimdan soruyorum. Tesekkurler.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sabah reha gayanın paylaştığı haberden bakınca 5 i getirmişiz 50 kalmış
    Götünüzlen okuyorsunuz yazdıklarımı, prens Selman-i veya Suudi Arabistanı türk birileri 5 milyar dolar gayme dolandırmış, o göt ustası para vermek bir yana bu parayı geri istemiş...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    En son sigara içtiğimde kurban bayramı Temmuz ayındaydı çok uzun zaman geçmiş aradan ortalama bir ömrün üçte biri neredeyse .
    O hesapta da bir TÜIK ayarlaması var gibi, bayramlar her yıl 10 gün geriye gider yani 36 yılda bir tur atar, ortama ömür 108 yıla çıktı da benim mi haberim yok?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Götünüzlen okuyorsunuz yazdıklarımı, prens Selman-i veya Suudi Arabistanı türk birileri 5 milyar dolar gayme dolandırmış, o göt ustası para vermek bir yana bu parayı geri istemiş...
    Hocam o eski haber yaw. Ayrıca 500 milyon dolardı. 5 milyar mi olmuş?!

Sayfa 777/993 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •