Sayfa 482/1003 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Viop XLII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sayfa açılmıyor

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    tradingview xu030 futures
    sağol usta.

Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    XU030D1!
    Seklinde devam eden kontratin sembolu.. (tradingview)
    Aslinda tarife yukseltilse 5 saatlik grafik tam denk geliyor gibi aksam seansi icin
    sağol usta.

4. Seçim ekonomisi başlamış. Borcunu ödeyen aptal, beyinsiz, enayi. Borcunu ödemeyen ise kral her devirde.

Muhalefet diyor ki Borcunu ödeyenler keriz yerine koyalım ezelim. İktidar da diyor ki vallahi super fikir hadi öyle yapalım. Birbirlerinden bir farkları yok.

Borcunu ödeyecek adam kalmayana kadar devam Türkiye!

Bedelli askerlik, vergi affı, mahkum affı istemiyorum yapan cezasını çeksin herkes görevini yapsın istiyorum bu da benim bakışım. Biz de bu bakış ile memlekette barınamadık, çünkü borcumuz varsa koşa koşa öderiz görevimiz varsa en önde biz yaparız kendimizi keriz gibi hissetmekten kurtulamadık malesef.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Seçim ekonomisi başlamış. Borcunu ödeyen aptal, beyinsiz, enayi. Borcunu ödemeyen ise kral her devirde.

Muhalefet diyor ki Borcunu ödeyenler keriz yerine koyalım ezelim. İktidar da diyor ki vallahi super fikir hadi öyle yapalım. Birbirlerinden bir farkları yok.

Borcunu ödeyecek adam kalmayana kadar devam Türkiye!

Bedelli askerlik, vergi affı, mahkum affı istemiyorum yapan cezasını çeksin herkes görevini yapsın istiyorum bu da benim bakışım. Biz de bu bakış ile memlekette barınamadık, çünkü borcumuz varsa koşa koşa öderiz görevimiz varsa en önde biz yaparız kendimizi keriz gibi hissetmekten kurtulamadık malesef.
    evet maalesef öyle. en kısa sürede prim yapan yani oya dönüşen şey popülizm dir. popülizmin önde olduğu her yerde orta sınıf fiilen yok olur. Kimi yurt dışına gider başka ülkenin kalkınmasına yarar kimi de kalıp orta sınıftan alt sınıfa düşmeyi kabullenir.
    ciddi engeli olan hasta ve çalışamayacak yaşta olanlar dışında kimseye sosyal yardım verilmesini de uygun görmüyorum.Hatta 65 yaş üstüne şehir için ulaşımın bedava olmasını da uygun görmüyorum. Bizim çalışıp didinerek verdiğimiz vergiler siyasi oy rantları için hoyratça harcanılmamalı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

SPOT da BOFA SİSE alıp THYAO satıyor,

BOFA nın aldıkları,

8. berkim totelde kim alıp satıyor
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 482/1003 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz