Sayfa 795/993 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Evlerin balkonlarindan protesto icin tencere tava calanlar vardi.

Cikti, sikayet edin bunlari dedi, bicak gibi kesildi.

Ruzgar dondugunde, bunlari fikirsiz cuppelilerini sikayet edeceksin.

Ataturk'e sovmekten tut, laiklige aykiri propaganda yapmaya kadar.

O zaman gorecekler, yandas olmayanin gucunu.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam şekle girmeyelim. Başkasının kılına zarar vermedikçe herkes inancını zevkini yaşamlarında özgür. Mini etek giyen de gezsin sarıklı olan da. Ama kurallarda herkes eşit.
    Sekle girme de gor hastanelerin halini, hic rast gelmedin mi, kara carsafi savura savura dolasan, sana bana yuksekten bakanlari.

Bu millet bu hatayi bir kez daha yapmamali.

Yasi basi var diye ses cikartilmayan, meydanlarda nutuk atan cember sakallilari gormedin mi ?

Mezun olan hafizlarin yuruyusunun amaci neydi.?

Bundan sonra bu millet aklini kullanmali, yoksa, 600 vekil gelir, balli maas ve diger menfaatleri kapar, sen ben de filozof oluruz.

Artik yeter..!

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam şekle girmeyelim. Başkasının kılına zarar vermedikçe herkes inancını zevkini yaşamlarında özgür. Mini etek giyen de gezsin sarıklı olan da. Ama kurallarda herkes eşit.
    ayasofya, naturalistler var adamlar çırılçıplak yaşayıp, böyle gezmekten yana
    inanca saygıysa bırakalım adamlar dal tashak gezinsin lakin toplum kuralları, kanun vs diyorsun
    ya da kadın hakimler baş örtü takabildiği gibi inancı gerektiriyorsa duruşmada burka da giyebilsin, sınırı nerede çizecen..?

4. Bir eski AKP'li kadin secmen anlatiyor, o ilin CHP ilce baskanina.

Ben oyle AKP'liydim ki diyor, AKP'ye oy vermedi diye bir akrabami vuracaktim.

Nerden donmus, bir dusunun.

Gaddarligi bir dusunun.

Simdi bunlara, yok hepimizi esitiz mi diyecegiz.

Milli iradeyi pacavraya ceviren MHP'lilere biz esitiz mi diyecegiz.

Kanun onunda esitlik degil dedigim, parti ilce teskilatlarina coken, sabahtan aksama yandas ayarlayanlari diyorum.

Rize'li ihale takipcilerini diyorum.

Issiz biraktigin her gence borcun var.

2o senesi calinmis her cocuga borcun var.

KPSS'de derece yapmis mulakatta kaybetmis her gence borcun var.

Duzmece 15 Temmuz oyununda tutuklanan Harbokulu ogrencilerine borcun var.

Doktor ve saglik calisanlarina borcun var.

Ogretmenlere borcun var.

Emeklilere borcun var.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Cok ucmuyor merak etme.

Ancak bugun eger IMF 50 B dolar verse, onu da alir giderler.

Hayret ettigim, hala faiz artirirmi, dolar duser mi diyen saflar.

Adamin tek derdi kanundan kacmak, ve goturdugunu goturmek, sanki soyle yapsalar daha iyi olmazmi diye dusunenleri hayretler icinde okuyorum.

KYK borclarinin faizini okudunuz, KK parmak basmasa,tumu faiz olan buyuk bir borc issiz gencin sirtinda kalacakti.

Biraz uyanin diyecegim ama, 20 senedir yazarim, kimsenin uyandigina rastlamadim.
    Hep uyanık olanlar da var, meselâ benim gibiler.

Ne 2002 seçimlerinde ve daha sonra olanlarda, tek oy vermişligim yoktur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Politik konularda yazmayı bırakalı çok oldu...Herkesimdini kendine ...İnsanları fabrika malı gibi tek tip olayını unutun...Ahlaka bakın...Ahlaklı ve liyakatlı kim olursa olsun Devletine hizmet etmek istiyorsa etsin...

Bu Muhalefetin kafasıda pudra şekerciler gibi güzel...Ulan Akıllı bir adamda çıkıp Siz Milletin parasını nasıl Başka ülkelere hibe verirsiniz , hadi verdiniz o ülkenin maliye hesabına mı attınız ,MB larına mı yoksa kişisel hesaplara mı!!!!!

Anlayana sivri sinek saz.........

7. Bu reis Y kuşağı düşmanı kesin .

Üniversitede asgari ücret kadar her dönem harç öde .

Lisede ortaokulda kitap parası öde .

Askerlikte bedelli olmasın git ömrünün bir bölümünü harca sayılı üniversitede derece yaptığın halde .

Kredi öde hemde faiziyle hemde 5 senenin parasını hem üzen başla ve 2 senede tahsil etsinler şimdiki gibi 2 sene ötele 4 senede ödede yok .

Unuttum şimdi annem emekli olduğu için bursu da kesmişlerdi iki emekli maaşı Başbakanlık bursu için çok yüksek dediler

Benim gibi oyu her seçimde çalınan biri olarak ben bile ilk defa kazanabilecek bir adaya oy verebilirim diye düşünüyorum .
    Son düzenleme : Pscyokinesis; 20-07-2022 saat: 00:02.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hep uyanık olanlar da var, meselâ benim gibiler.

Ne 2002 seçimlerinde ve daha sonra olanlarda, tek oy vermişligim yoktur.
    Sende hic uyumuyorsun Mudurum, sabah 11 olmus yoksun, anca saat 14.00 ten sonra geliyorsun..

Sayfa 795/993 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •