Sayfa 99/751 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 785 - 792 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Holding A.Ş.

1. 5 yıllık Dax baktım. Euro bazında %9 artıda. Bunu dolara vursanız, belki ekside bile olabilir. Alman borsası bu( siemens- vw- mercedes- bayer- lufthansa- Eon- Rwe- thyssen krupp vb…)

2. Yurtdışı gayet güzel , Asya + vadeliler

3. https://twitter.com/schuldensuehner/...NfxsL6CsSMQ-uw

Avrupa ülkelerinde Solar+ Rüzgarın , toplam elektrik üretimindeki payı

4. İki gündür endeks günü yükseğinde kaptırken, bazı şirketler sürünüyor

5. Bilanço sonrası 1 aylık süründürme dönemine benzer şekilde 1 aydır sürünüyoruz. TAV da 1 aydır sürünüyordu 2 gündür yükselişe geçti. Turcas'ın da sırası gelmiş olsun artık, yeterince bekledik, her yer iyiyken bu da gitsin artık mümkünse.

6.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Bilanço sonrası 1 aylık süründürme dönemine benzer şekilde 1 aydır sürünüyoruz. TAV da 1 aydır sürünüyordu 2 gündür yükselişe geçti. Turcas'ın da sırası gelmiş olsun artık, yeterince bekledik, her yer iyiyken bu da gitsin artık mümkünse.
    Ay sonu bilanço geliyor. 3. çeyrekten de 1 ay almış olacağız. Bakalım zirve ( kapanış 8,80) üstünde bir fiyatlama görecek miyiz Ağustos ayında

7. Santralin kötünün kötüsü temmuz dan kalan 10 günde, günlük 7000 mwh çevirmesi gerekir

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Yol boyunca bayilerle konuştum.
    Fındığı satıp sermaye yapanmı
    Ev satıp sermaye yapanmı istersiniz.
    Nereye kadar bakalım böyle diyorlar
    1.çeyrekte çoğunluk ortalama bir bilanço beklerken, beklenti üstü süpriz bilanço geldi.
    2.çeyrek için sağda, solda okuduklarımdan çoğunluk beklenti üstü bilanço beklerken ortalama / ortalama altı bir bilanço gelir mi?

15 yıldır borsadayım genelde çoğunluğun beklentisinin tersi olur. Umarım trcas bu kez beni yanıltır.

Sayfa 99/751 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •