Sayfa 800/993 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    henüz buralardayım her an kaçabilirim
    Tostu mostu karıştırma çaya bekliyorum de.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Mesela araba yok hızlıca bir yere gitmen gerekir makata sür ralli yaparsın
    Tercih meselesi 3 lü olsun güçlü olsun mesela...

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Tercih meselesi 3 lü olsun güçlü olsun mesela...
    Kendi rekorunu kırarsın hatta 3-5 saat koşarsın

4. Bende pandeminin ilk zamanı maskeye üç dört damla damlatıp yürüyüşe çıkmıştım heralde hareket halinde olduğumdan gerek mide suyum yükselmişti.
    Böyle bir olumsuzluk yaptı bende
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Evde vardı kekik yağı bıyık yok egzama vardı yaktı da yaktı. Her yere sürmeyin...

5. Ben makattan zeytinyağı ile birlikte veriyorum. Prostatit enfeksiyonu var 6 yıldır geçmedi götünün yanmasını saymazsan faydası var yara bere yapmayacağıni bilsem bir hafta ardi ardına vereceğim de korkudan üç beş günde bir aklıma gelirse veriyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bende pandeminin ilk zamanı maskeye üç dört damla damlatıp yürüyüşe çıkmıştım heralde hareket halinde olduğumdan gerek mide suyum yükselmişti.
    Böyle bir olumsuzluk yaptı bende
    İyi ciğer varmış sende üç dört damlatma ile yürüdü isen. Mecidefendi marka mi kekik yağı. %100 saf bir damla bile, nefes aldirmaz

7. Dikkatimi çekti şarküteri iş yapıyor. Millet marketten 100 gram sucuk peynir tane ile yumurta alamayınca iş yapıyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim bir kez unutmuşlugum var düğüne gittim kekik yağı olmadan o gün hasta oldum bereket udi hindi yağı ve kekik yağı ile çabuk atlattım bu arada unuttum sabah sabah udi hindi yağı iç bir çay kaşığı bunun tadı zeytinyağı gibi. Udi hindi nin kendisi çok acı. Hatta burnuna da damlat
    usta bende böbrek taşı var kanalda takılıyo düşmüyo anlamıyom. tavsiyen varmı.

Sayfa 800/993 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •