Sayfa 117/751 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 929 - 936 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. Santral yine sifir cekmiş. 16 gündür üretim yok.

Eger gercekten hidrolikle ilgili bir sorundan dolayı üretim yoksa bunu KAP'a bildirmek durumundalar. Eger bildirmiyorlarsa sermaye piyasasi sucu isliyorlar.

Bence esas neden son yapilan duzenleme sonrasi once gaz parasi ode sonra parayi al isine teminatsiz girmek istememeleri
    Son düzenleme : thinktt; 23-07-2022 saat: 01:33.

2.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bu kurla 5,70/17,75= ,32 sent ~ 82m dolar piyasa değeri eder. Söyleyelim de, mezarcı mermeri hazırlasın
    bir de mezari derin kazsin

3.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    o 4 TL iken Alark, Aksen kactan trade ediyorlardi?
    Çukuturco ardını daha yeni toplamaya başladı, çok istikrarsız bir geçmişi var, birkaç çeyrek-yıl düzenli karla ağababaları gereğini yapar, bir zamanlar aksen taşıyordum ama o da 1 günde buraya gelmedi, trcas da umarım benzer olur.

Lakin bunun için şu santralin de istasyonların da iş yapması lazım

Türk milleti zekidir, çalışkandır, herkes kendi benzinini bi zahmet artık kendi doldursun, yıl olmuş 2022, pompacı mı kalmış bu devirde!!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Çukuturco ardını daha yeni toplamaya başladı, çok istikrarsız bir geçmişi var, birkaç çeyrek-yıl düzenli karla ağababaları gereğini yapar, bir zamanlar aksen taşıyordum ama o da 1 günde buraya gelmedi, trcas da umarım benzer olur.

Lakin bunun için şu santralin de istasyonların da iş yapması lazım

Türk milleti zekidir, çalışkandır, herkes kendi benzinini bi zahmet artık kendi doldursun, yıl olmuş 2022, pompacı mı kalmış bu devirde!!!!!
    tam da bu nedenden dolayi bilanconun iyi gelmesi gerekiyor. Kotu gelen her bilanco sirket hissesindeki olasi ralliyi 6 ay oteliyor. Maalesef is kollarinda dengesizlik hakim. Bir yanda dur kalk calisan bir santral diger yanda petrol fiyatlarina bagli kimi zaman hizla artan isletme sermaye kimi zaman da stok zarari.
    Son düzenleme : thinktt; 23-07-2022 saat: 04:20.

Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    tam da bu nedenden dolayi bilanconun iyi gelmesi gerekiyor. Kotu gelen her bilanco sirket hissesindeki olasi ralliyi 6 ay oteliyor. Maalesef is kollarinda dengesizlik hakim. Bir yanda dur kalk calisan bir santral diger yanda petrol fiyatlarina bagli kimi zaman hizla artan isletme sermaye kimi zaman da stok zarari.
    Bilançolar iyi gelince fiyatlama ardından gelir.
    Bist bunun onlarca örneğiyle dolu.
    Opsiyonda cabası.
    50 milyon dolar kar görecez burda bence 2026 ya kadar.
    Vakit kaybı yaşadıkmı.
    Evet.
    Alarkoyu 2017 de neden almadığımı yazmıştım daha önce.
    Akseni almazdım zaten.
    20 yıl önce almaya niyetlenip almadığım luckoil 10 milyon dolardan nerelere geldi.
    Bunda hedefim çok büyük değildi zaten.Zira borsa hayatımın belkide hayatımın sonları.
    Gençlere tavsiyem uzun vadeci iseler sermayesi düşük hikayesi olan şirketlerde pozisyon alsınlar.
    20 centlik turco illaki bie dolar üzerini görecektir.
    Buda dolar bazında fena birşey değil.
    0.60 centten hepsibenim alıp 3 dalır olması gibi)
    Herşey maliyette düğümleniyor.
    Dedemin dediği gibi alırken kazanmakta.🧿

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bilançolar iyi gelince fiyatlama ardından gelir.
    Bist bunun onlarca örneğiyle dolu.
    Opsiyonda cabası.
    50 milyon dolar kar görecez burda bence 2026 ya kadar.
    Vakit kaybı yaşadıkmı.
    Evet.
    Alarkoyu 2017 de neden almadığımı yazmıştım daha önce.
    Akseni almazdım zaten.
    20 yıl önce almaya niyetlenip almadığım luckoil 10 milyon dolardan nerelere geldi.
    Bunda hedefim çok büyük değildi zaten.Zira borsa hayatımın belkide hayatımın sonları.
    Gençlere tavsiyem uzun vadeci iseler sermayesi düşük hikayesi olan şirketlerde pozisyon alsınlar.
    20 centlik turco illaki bie dolar üzerini görecektir.
    Buda dolar bazında fena birşey değil.
    0.60 centten hepsibenim alıp 3 dalır olması gibi)
    Herşey maliyette düğümleniyor.
    Dedemin dediği gibi alırken kazanmakta.🧿
    Lukoil i yanlış yazmışım 10 değil 100 milyondu sanırım.
    Bizim petrol onun bilmemkaç katıydı.
    Ucuz diye alıyorsanız.
    Sabır.
    Piyasa fiyatlayacak diye bir kuralıda yok.

7.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    Santral yine sifir cekmiş. 16 gündür üretim yok.

Eger gercekten hidrolikle ilgili bir sorundan dolayı üretim yoksa bunu KAP'a bildirmek durumundalar. Eger bildirmiyorlarsa sermaye piyasasi sucu isliyorlar.

Bence esas neden son yapilan duzenleme sonrasi once gaz parasi ode sonra parayi al isine teminatsiz girmek istememeleri
    Ay içerisinde kullandığımız gazı , ay sonu %30 oranında Botaş’ a ödüyorsak, santrallerinde sermaye gereksinimi artmıştır.

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Lukoil i yanlış yazmışım 10 değil 100 milyondu sanırım.
    Bizim petrol onun bilmemkaç katıydı.
    Ucuz diye alıyorsanız.
    Sabır.
    Piyasa fiyatlayacak diye bir kuralıda yok.
    ABD borsaları… ABD borsaları…. ABD borsaları. Geri kalan tüm borsalar TRAŞ !!

Sayfa 117/751 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •