Sayfa 634/1044 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Yalnız sokak raportajına denk gelirsen dikkat et malum taraftarlar hemen çıkar bakayım telefonunu bak kaç tl lik telefon kullanıyorsun hala sızlanıyorsun argümanına başlıyorlar, çağın bir gereksinimi olan haberleşme, işlem yapma ve bilgi edinme aracını insanlara lüx görüyorlar.
    Tabi bizler bu filmi 80 li yıllarda da seyrettik, batı terkettiği sabit telefon santrallerini bize kakaladığında her eve telefon geldi diye çağ atladık zannettik.

2. Kuyas ve hdfgs bakabilir misiniz, teşekkürler??

3. KUYAS Selim uğraşıyordu bi zamanlar bunla 1.5 - 2 tl arasında idi, o zaman mavi kanalı çizmiştim.
    Kanalı kırınca 2. kanal ortasına kadar çıkış yapmış şuan orası 7.14 7.20 gibi bir rakama denk geliyor.
    Haftalık görüntüde çoklu tepeler var rsı de uyumsuzluk gözüküyor.Bunlara dikkat edilmeli.

Günlükte 100 lük ortalama altı kapanışlar yapmaması gerekir, fibo seviyelerini takip edebilirsin.

4. HDFGS haftalık fena gözükmüyor bir yükselişten söz etmek için öncelikle ortalama üzeri 2.23 kapanışlar görmek gerekir.
    Siyah trend 2.44 geçerse yine bakarız.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]Maalesef borsayıda komple ele geçirdiler herhalde, millet boşuna badem endeksi demiyor Telefon tam bozuldu hocam tamir için 400 alırız ama tamiri başarılı olmayabilir dediler bende 7,5 yaşındaki telefona o kadar tamir parası vereceğime yeni bir tane aldım, aynı marka olmadığı için verileri aktaramadım ama olsun yapacak bir şey yok, Bahçe işleri idare eder diyelim biberlerimiz oldu yolu düşenleri beklerim, domateslerin pek keyfi yok ama Ağustos ortasına doğru onlarda olmaya başlar inşallah [/IMG]

İyi yapmışsın hocam güle güle kullan yeni telefonunu, bahçeyi ihmal etme gelecek toprakta.
    Teşekkürler hocam, bizim bahçe çok küçük 700 metrekare bir nevi hobi bahçesi gibi, yanında 3 katlı ev var dört bir tarafında da 3 katlı ev kadar yüksek ceviz ağaçları var bu nedenle az güneş alıyor hava akımıda yetersiz çok masraflı ve az ürün alıyoruz ama ne yediğimizi biliyoruz

Gelecek toprakta ve toprağın doğru şekilde kullanılması lazım bunun içinde parçalı araziler birleştirilip doğru kişilerle doğru tarım yapılmalı ama şimdilik pek olacak gibi görünmüyor...

Sokak röportajları burada yok hocam bizim ilçe biraz sapa kalıyor hatta bir ara bizim buralar memurlar için doğu tayini yerine geçiyordu mağduriyet bölgesi gibi düşünülüyor sanırım

Telefon soran son amcanın ağzına o telefonu sokmuşlardı (: eğer aynı saçma soruda ısrar ederlerse ikinci aşamaya geçerler

Ülkenin yaşam standartları çok düşük karnı doyan kendini beslendim sanıyor, yabancı adamın kültüründe meyve tüketimi az diye sayıyla alıyor bizim millet onları fakir sanıyor halbuki adam et reyonuna gelince işler değişiyor, Amerika'da milletin uçağı vardı şaka değil ve hava atmak için değil ulaşım aracı olarak kullanıyorlar, burada zenginler bile kolay kolay uçak sahibi olamaz
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

Bir süredir ekranlardan uzak, hayatın, sağlığın ve güneşin tadını çıkartıyorum. Nasıl olsa kışın ekran başında olacağım. Şimdi piyasalar da kararsızken biraz daha hayatın ve güzelliklerin keyfini çıkartmaya devam edeyim...

Yardımcı olabileceğim bir konu olursa ben her zaman buralardayım...

Sayfaya destek ve emek veren tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

Sevgili Dandanakan, sayfaya emeğin çok büyük. Ellerin dert görmesin. Teşekkür ederim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7. Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun

Sn. T/A kışın fazlası ile çalışıp tatil yapmayı hak ettiniz, size iyi dinlemeler, grafik işlerini Dandanakan hocam hallediyor bizde kendisine moral desteği sağlıyoruz

Herkese mutlu haftalar,

Bu arada borsada kötümserlik tavan yapmışken bir anda dipten döndü şimdi birilerinin acelesi varmış gibi işlemler yaptığını düşünüyorum, artık iyi mi kötü mü bekleyip göreceğiz (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Sağlıklı mutlu bol kazançlı yeni bir hafta olsun tüm dostlara.

Üstad sayfa hepimizin elimizden geldiğince karalıyoruz bir şeyler, önemli olan arkadaşlık, dostluk, muhabbet. selamlar

Sayfa 634/1044 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •