Originally Posted by
Dandanakan
[IMG]Maalesef borsayıda komple ele geçirdiler herhalde, millet boşuna badem endeksi demiyor Telefon tam bozuldu hocam tamir için 400 alırız ama tamiri başarılı olmayabilir dediler bende 7,5 yaşındaki telefona o kadar tamir parası vereceğime yeni bir tane aldım, aynı marka olmadığı için verileri aktaramadım ama olsun yapacak bir şey yok, Bahçe işleri idare eder diyelim biberlerimiz oldu yolu düşenleri beklerim, domateslerin pek keyfi yok ama Ağustos ortasına doğru onlarda olmaya başlar inşallah [/IMG]
İyi yapmışsın hocam güle güle kullan yeni telefonunu, bahçeyi ihmal etme gelecek toprakta.

Teşekkürler hocam, bizim bahçe çok küçük 700 metrekare
bir nevi hobi bahçesi gibi, yanında 3 katlı ev var dört bir tarafında da 3 katlı ev kadar yüksek ceviz ağaçları var bu nedenle az güneş alıyor hava akımıda yetersiz çok masraflı ve az ürün alıyoruz ama ne yediğimizi biliyoruz 
Gelecek toprakta ve toprağın doğru şekilde kullanılması lazım bunun içinde parçalı araziler birleştirilip doğru kişilerle doğru tarım yapılmalı ama şimdilik pek olacak gibi görünmüyor...
Sokak röportajları burada yok hocam bizim ilçe biraz sapa kalıyor hatta bir ara bizim buralar memurlar için doğu tayini yerine geçiyordu mağduriyet bölgesi gibi düşünülüyor sanırım 
Telefon soran son amcanın ağzına o telefonu sokmuşlardı (: eğer aynı saçma soruda ısrar ederlerse ikinci aşamaya geçerler 
Ülkenin yaşam standartları çok düşük karnı doyan kendini beslendim sanıyor, yabancı adamın kültüründe meyve tüketimi az diye sayıyla alıyor bizim millet onları fakir sanıyor halbuki adam et reyonuna gelince işler değişiyor, Amerika'da milletin uçağı vardı şaka değil ve hava atmak için değil ulaşım aracı olarak kullanıyorlar, burada zenginler bile kolay kolay uçak sahibi olamaz
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri