Sayfa 879/993 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Görünen o ki ülke uzun bir süre koalisyon ve ittifakla yürüyecek. Bu durumda Kılıçdaroğlunun aday olup kazanamamasi CHP de iç karışıklık vs yol açabilir. Kılıçdaroğlu ülke düzlüğe çıkıncaya kadar çok önemi bir tutkal. Diğer grup üyeleri de aynı şekilde. Dün akşam Fatih Altaylı nin Ekrem İmamoğlu ile yaptığı 2 saatten fazla süren teke tek programını izledim ben tatmin oldum. Adam İstanbul'a o kadar hakim ki gevelemeden cevap verdi. Hatta CHP içinden biri İmamoğlunun polis okulu arsasını verdiği şekilde yalan bir bilgi vardı. Program sonunda onunla ilgili bilgide verdi İmamoğlu. Buradan şunu anlıyorum CHP içinden birilerini yemek için iç yada dış kuklalar var. O yüzden Kılıçdaroğlu bu sıkıntılı süreçte lazım

2. Gümüş önden düşmeye başladı.
    Akşam Altın 1700 dolara veda edip 1600 lere yelken açabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

yarından sonra bilemedin önümüzdeki haftadan itibaren altının önü açılır
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İngiltere McDonald's ta 14 yıl sonra ilk kez zam yapılmış

"cheeseburger fiyatı 0.99'dan 1.19 sterline çıktı."
    yani sıradan bir asgari ücretli kişi günde 60 adet cheeseburger yiyebilecek parayı kazanabiliyor. bizde ise asgari ücretli çalışan kişi sadece 5 adet cheeseburger alabiliyor. başka söze gerek yok.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Başkanım senin öngörün sağlam işkembe i Kübra dan sallamiyorsun. İşkembe deyince aklıma geldi. Ne yiyeceğin konusunda evden çıkınca sanki bir sıkıntı var.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İngiltere McDonald's ta 14 yıl sonra ilk kez zam yapılmış

"cheeseburger fiyatı 0.99'dan 1.19 sterline çıktı."
    yani sıradan bir asgari ücretli kişi günde 60 adet cheeseburger yiyebilecek parayı kazanabiliyor. bizde ise asgari ücretli çalışan kişi sadece 5 adet cheeseburger alabiliyor. başka söze gerek yok.
    İngiltere'de adam o parayı tek başına yiyor. Bizde ortalama beş nüfus var. Kiradan sonra kuru ekmek soğan yese yine yetmez. Lüks yerlerin önünde araba koyacak yer yok diyenler bunu bilmez

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Önümü açılır? Dolar bazında kalkar diyelim.

Sayfa 879/993 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •