Sayfa 770/1122 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Bende adblock açık, javascript'i de sayfada devre dışı yapıyorum adblock block uyarısı çıkmıyor. Ufak tefek şeyler çalışmıyor ama öyle can sıkıcı derecede değil. Admin duymasın

Bir şekilde adblock çalıştıramadığım siteye de kesinlikle girmiyorum.

Reklam işinin b*kunu çıkarıyor site sahipleri.

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Arkadaşlar garip olacak belki ama bu sayfadaki reklamlardan ben çok sıkıldım, her yeni sayfada tepeden sağdan soldan reklam fışkırıyor, devamlı reklam kapatıp duruyorum. Adblock da işlemiyor buraya, bunlardan kurtulmayı başarabilen var mı? Hiçbir forumda böyle bir saçmalık yaşamıyorum emek memek filan bir yere kadar, .okunu çıkarmanın da bir manası yok yani.
    Prntinin donları ile başım belada. Kimse internette ne ararsanız o gelir demesin. Son 1 senedir bakmadım. Markayı mahsus öyle yazdım ki bana yapışma süreleri uzamasın.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bende adblock açık, javascript'i de sayfada devre dışı yapıyorum adblock block uyarısı çıkmıyor. Ufak tefek şeyler çalışmıyor ama öyle can sıkıcı derecede değil. Admin duymasın

Bir şekilde adblock çalıştıramadığım siteye de kesinlikle girmiyorum.

Reklam işinin b*kunu çıkarıyor site sahipleri.
    abi duysun valla, bıktım usandım ya, komple sayfayı kaplayan hareketli reklamlar, üstte altta her yerde reklam, yeter yahu

4. FED'in faiz indirimleri fiyatlanmaya başlamış.

Piyasalarda gelecek sene faiz indirimi fiyatlanmaya başladı.
    Bank of America Döviz ve faiz stratejistleri Meghan Swiber ve Mark Cabana "ekonomistlerimiz resesyonla mücadele için Eylül 2023 te Fed den faiz indirimi bekliyor"değerlendirmesini yaptı.

https://www.bloomberght.com/bofa-fed...irecek-2311557

Yahu biz daha yarın sabah ne olacağımızı öngöremiyoruz, milletteki fiyatlama iştahına bak. 2023 Eylülünü fiyatlıyorlar.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Arkadaşım vardı ünide bir tane babası aynı böyle okumamış müteahhit. Çocuğun altında bmw. Çalışmaya falan da ihtiyacı yok aslında. Bölüm de Türkiye şartlarında para eden bölümlerden birisi. Babası çok ısrar etmiş okusun diye. Sırf onun ısrarı ile girmiş.

10 senede bitirdi o okulu.

Sebebini biraz düşünün bakalım.
    Bende bir tanesini biliyorum ...Benim Damatta can speak English diyordu

6. sadece Penti reklamı olsun

7. UC Browser kullanmayı deneyiniz?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 770/1122 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız